0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Inofec Roldeurkast Trend 100bx43dx160h zwart

Inofec Roldeurkast Trend 100bx43dx160h zwart

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Inofec
Afmetingen:100b x 43d x 160h
Kleur:Zwart

De Trend roldeurkast van het merk Inofec heeft de volgende afmetingen; 100bx43dx160h. U kunt deze kast inrichten met diverse soorten hangmappen en met ordners. Te bestellen in 3 kleuren. LET OP: De inrichting, zoals legborden en uittrekframes, dient u los bij te bestellen.Sterke metalen roldeurkast Trend Inofec

De roldeurkast Trend 100bx43dx160h van het merk Inofec is een degelijke roldeurkast en bovendien zeer voordelig in prijs, een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Deze kast is in meerdere ruimtes toepasbaar, van een kantoor- of vergaderruimte tot kantine en archief. De kast is bovendien geheel naar uw eigen wensen en behoeftes in te richten. Deze roldeurkast wordt exclusief legborden geleverd. De meeste gebruikte interieuropties zijn de legborden en uittrekframes. De legborden zijn te gebruiken voor zowel ordners als laterale hangmappen. De uittrekframes zijn geschikt voor de hangmappen A4 en folio. Met behulp van de breedtegeleider bepaalt u de benodigde afstand. Naast deze veel gebruikte inrichtingsopties is het ook mogelijk om een uittrekbaar legbord of lade bij te bestellen. De ombouw van de kast is volledig gelast en is zodoende geschikt voor zware belasting. De stalen eindlamellen van de roldeuren dragen bij aan de stevigheid van de kast. Alle metalen onderdelen zijn afgewerkt met een structuurlak die krasbestendig is. Deze roldeurkast Trend is met recht ruimtebesparend. Dit komt doordat de deuren volledig in de kast verdwijnen en niet naar buiten draaien. U sluit de kast af middels het kwaliteitsslot. Doordat de kast volledig afsluitbaar is, kunt u ook vertrouwelijke documenten veilig in de kast bewaren. Het slot is uitgevoerd met een 3-punt sluitmechanisme. Dit wil zeggen dat de deuren op 3 punten sluiten. U ontvangt 2 sleutels bij het slot, dus mocht het ooit voorkomen dat u één van de sleutels kwijt raakt, dan heeft u altijd een 2e sleutel achter de hand waarmee u de kast kunt openen. De magneetstrip op de deuren zorgt voor een naadloze sluiting. De roldeurkast Trend heeft een afmeting van 100bx43dx160h en is te leveren in de kleuren zwart, aluminium en wit. Via de online webshop van ArchiefKast.com koopt u snel en eenvoudig uw roldeurkasten Trend.

Gratis gebruiksklare aflevering

ArchiefKast.com biedt als standaard service een gratis gebruiksklare levering. Uw roldeurkast Trend 100bx43dx160h van het merk Inofec wordt door het team van bezorgers volledig ingehuisd. Ze beschikken over de benodigde kennis om een dergelijk zware kantoorkast verantwoord naar een etage te tillen. U hoeft hierdoor niet zelf te gaan sjouwen met deze roldeurkasten. Ter plaatse wordt alle verpakking verwijderd en retour genomen. De inrichting wordt netjes in de kast geplaatst en u kunt opgeruimd aan de slag.

Levertijd

De roldeurkast Trend 100bx43dx160h van het merk Inofec heeft een zeer korte levertijd. Deze kasten kunnen al binnen maximaal 10 werkdagen gebruiksklaar bij u geleverd worden. Uw online bestelling wordt eerst door ons bevestigd en vervolgens wordt de leverdag bepaald. U ontvangt hier 2 werkdagen voor levering bericht van ons over.

Andere klanten bekeken ook