0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Inofec Roldeurkast Trend 80bx43dx133h wit

Inofec Roldeurkast Trend 80bx43dx133h wit

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Inofec
Afmetingen:80b x 43d x 133h
Kleur:Wit

De afmetingen van de Trend roldeurkast van het merk Inofec zijn 80bx43dx133h. De kast biedt vele inrichtingsmogelijkheden, van legborden tot uittreklades. U kunt deze kast in 3 kleuren bestellen. LET OP: De inrichting, zoals legborden en uittrekframes, dient u los bij te bestellen.Sterke stalen roldeurkast Trend Inofec

De scherp geprijsde roldeurkast Trend 80bx43dx133h van het merk Inofec is in vele situaties toepasbaar, van een kantoorruimte tot kantine- en vergaderruimte. Dankzij de deuren die volledig in de kast verdwijnen is deze kast met recht ruimtebesparend te noemen. De deuren draaien immers niet naar buiten. Zeker wanneer de ruimte waarin de kast komt te staan beperkt is, kan de roldeurkast uitkomst bieden. De kast is voorzien van een volledig gelaste stalen romp en is afgewerkt met een krasbestendige structuurlak (met uitzondering van de kleur aluminium). De stalen eindlamellen zorgen voor extra stevigheid en dankzij de magneetstrip sluiten de deuren naadloos op elkaar aan. De kast is eveneens uitgevoerd met een kwaliteitsslot, zodat u ook uw vertrouwelijke dossiers veilig in de kast op kun bergen. Dit slot is standaard uitgerust met 2 sleutels, dus mocht u één van de sleutels ooit kwijt raken, dan heeft u altijd nog een reservesleutel waarmee u de kast kunt openen. In de bodem van de kast zijn zogenaamde justeerdoppen voorzien. Door deze doppen in of uit te draaien kunt u de kast stabiliseren wanneer de vloer niet helemaal gelijk is. De roldeurkast Trend biedt verschillende inrichtingsmogelijkheden. Deze roldeurkast wordt exclusief legborden geleverd. Zo kunt in het uittrekframe A4 en folio hangmappen archiveren. Het legbord daarentegen biedt de mogelijkheid tot het opbergen van ordners en laterale hangmappen. Het uittrekbare legbord is erg handig om dossiers op te leggen wanneer u die even wilt raadplegen. De uittreklade tenslotte biedt ruimte om kleine kantoorartikelen in op te ruimen. De afmetingen van de Trend roldeurkast zijn 80bx43dx133h. De kast is verkrijgbaar in de volgende 3 kleuren; zwart, aluminium en wit. Via de online webwinkel van ArchiefKast.com koopt u snel en simpel uw roldeurkasten Trend.

Aflevering gebruiksklaar

De roldeurkast Trend 80bx43dx133h van het merk Inofec wordt altijd gratis en gebruiksklaar afgeleverd. De enige informatie die u aan het bezorgteam dient door te geven, is de gewenste ruimte waarin de kast geplaatst mag worden. Zodra de kast op de juiste plek staat, wordt de kast voorzien van de inrichting. Al het verpakkingsmateriaal wordt mee retour genomen en op een milieuvriendelijke wijze afgevoerd.

Levertijd

De levertijd van de roldeurkast Trend met de afmeting 80bx43dx133h van het merk Inofec wordt al binnen 10 werkdagen gebruiksklaar geleverd. Zodra wij uw online bestelling hebben mogen ontvangen, wordt het levertraject in werking gesteld. Allereerst ontvangt u een digitale orderbevestiging. Vervolgens wordt door de collega’s van de planning de leverdatum bepaald en krijgt u hier bericht over.

Andere klanten bekeken ook