0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Inofec Roldeurkast Trend 80bx43dx160h wit

Inofec Roldeurkast Trend 80bx43dx160h wit

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Inofec
Afmetingen:80b x 43d x 160h
Kleur:Wit

De Trend roldeurkast van het merk Inofec heeft de volgende afmetingen; 80bx43dx160h. De kast is geschikt voor de archivering van ordners, diverse soorten hangmappen en overige kantoorartikelen. Leverbaar in 3 kleuren. LET OP: De inrichting, zoals legborden en uittrekframes, dient u los bij te bestellen.Zware stalen roldeurkast Trend Inofec

De voordelige zware stalen roldeurkast Trend 80bx43dx160h is inzetbaar in vele kantoorsituaties en zijn speciaal ontwikkeld om uw kantoorruimte optimaal te benutten. Doordat de kunststof roldeuren volledig in de kast verdwijnen, hebben deze kasten minder ruimte nodig dan kasten waarbij de deuren naar buiten draaien. Door de gelaste stalen ombouw kan de kast een behoorlijk gewicht aan documenten dragen. Om te voorkomen dat de kasten kleine krasjes en deukjes oplopen, zijn de metalen onderdelen afgewerkt met een krasbestendige structuurlak (met uitzondering van de kleur aluminium). De deuren zijn uitgevoerd met een magneetsluiting waardoor ze heel netjes sluiten en ze zijn tevens uitgerust met stalen eindlamellen voor extra stevigheid. Met behulp van de steldoppen die aan de onderzijde van de kast zijn bevestigd, kunt u de kast stabiel zetten. Met het bijgeleverde kwaliteitsslot voorzien van een 3-puntssluiting is de kast af te sluiten voor onbevoegden en zodoende kunt u ook vertrouwelijke dossiers opbergen in de kast. Het slot wordt overigens standaard met 2 sleutels geleverd. Deze roldeurkast wordt exclusief legborden geleverd. De afmetingen van de roldeurkast Trend zijn 80bx43dx160h. Er zijn 3 kleuren waarin u deze kast kunt bestellen, namelijk; zwart, aluminium en wit. Uw roldeurkasten Trend koopt u snel en simpel via de online shop van ArchiefKast.com.

Gratis gebruiksklare levering

Het voordeel wanneer u uw roldeurkasten Trend van het merk Inofec bij ArchiefKast.com aanschaft, is uiteraard de gratis gebruiksklare levering. U hoeft deze zware stalen kasten niet zelf te sjouwen. De door u bestelde kasten worden volledig ingehuisd door onze bezorgers. Hierbij wordt het verpakkingsmateriaal retour genomen en wordt de kast voorzien van het bestelde interieur. Na levering kunt u dus direct opgeruimd aan de slag met de verdere inrichting van uw kast.

Levertijd

ArchiefKast.com levert de roldeurkast Trend 80bx43dx160h van het merk Inofec binnen slechts 10 werkdagen gebruiksklaar af. Via de webshop van ArchiefKast.com plaatst u eenvoudig uw bestelling. Deze wordt op korte termijn digitaal door ons bevestigd. Vervolgens nemen wij 2 werkdagen voor levering contact met u op om de aflevering met u kort te sluiten.

Andere klanten bekeken ook