0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum

Dossierkasten

In de webshop van ArchiefKast.com vindt u dossierkasten van het merk Inofec. Als u veel gebruikt maakt van hangmappen, dan zijn deze dossierkasten de ideale oplossing om uw hangmappen in op te bergen. Deze dossierkasten worden door ArchiefKast.com gratis geleverd en gemonteerd. Dit betekent dat u geen extra kosten hoeft te betalen en dat u direct van uw nieuwe Inofec dossierkast gebruik kunt maken. Bestel daarom altijd uw dossierkasten van Inofec in de online webshop van ArchiefKast.com.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende dossierkasten van het merk Inofec

Er staan een aantal verschillende dossierkasten van Inofec in onze webshop. Wanneer u een dossierkast gaat zoeken, moet u vooral kijken hoeveel hangmappen u wilt bewaren. Daarom is het belangrijk om eerst een keuze te maken voor een dossierkast met 2, 3 of 4 lades. Daarbij is de beschikbare ruimte ook heel belangrijk. Er zijn namelijk extra brede dossierkasten waarin u 2 rijen hangmappen kunt bewaren. Deze kasten hebben een breedte van 80cm, terwijl de standaard dossierkasten 47cm breed zijn. De dossierkasten met 2 lades kunt u eventueel ook onder uw bureaus plaatsen, omdat deze kasten slechts 71cm hoog zijn. De lades van de dossierkasten gaan volledig open. Dit betekent dat u heel makkelijk de achterste hangmappen kunt pakken.

Stevige dossierkasten

Het is heel belangrijk dat uw dossierkast zeer stevig is, omdat deze vaak gebruikt wordt. Daarom zijn alle kasten gemaakt van zeer sterk staal. Mocht er iemand of iets tegen uw kast stoten, dan zal de kast niet direct beschadigen. Deze dossierkasten zijn namelijk beschermd tegen kleine krasjes dankzij een speciale epoxylaag. 

Uw nieuwe Inofec dossierkasten online kopen

Bestel vandaag nog uw nieuwe en voordelige Inofec dossierkasten in de webshop van ArchiefKast.com. U kunt nu heel eenvoudig een nieuwe dossierkast online kopen. U gaat naar onze webshop en u kiest uw dossierkast. Vervolgens geeft u aan hoeveel kasten u wilt bestellen en u vult daarna uw gegevens in. Zodra wij uw order hebben ontvangen, gaan wij aan de slag om uw dossierkasten te leveren. Zodra wij uw kasten gaan leveren, nemen wij 2 dagen voor levering contact met u op. Zo weet u dat u op die dag uw nieuwe Inofec dossierkast kan verwachten. Uw dossierkasten worden door ons ook gratis geleverd en gemonteerd. Dus als u service wilt en voordelig dossierkasten wilt bestellen van het merk Inofec, dan gaat u naar de online webshop van ArchiefKast.com