0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum

Draaideurkasten

We hebben een uitgebreid assortiment aan Inofec draaideurkasten. Wij leveren alle draaideurkasten van het merk Inofec gebruiksklaar. U hoeft de kasten niet meer in elkaar te zetten, want dat doen onze monteurs. Dus wanneer u de nieuwe Inofec draaideurkast ontvangt, kunt u er direct gebruik van maken. Koop daarom uw nieuwe archiefkast van het merk Inofec in de online webshop van ArchiefKast.com.

Van hoog naar laag sorteren
 1. 1
 2. |
 3. 2
 4. |
 5. 3
 6. |
 7. 4
 8. |
Van hoog naar laag sorteren
 1. 1
 2. |
 3. 2
 4. |
 5. 3
 6. |
 7. 4
 8. |

Uitgebreid assortiment aan draaideurkasten van Inofec

ArchiefKast.com heeft een uitgebreid assortiment aan draaideurkasten van het merk Inofec. Er zijn diverse mogelijkheden voor welke draaideurkast bij uw werkplek past. U kunt kiezen voor kleine tot grote draaideurkasten. Zo heeft u al een draaideurkast van slechts 75cm hoog. Maar als u een hoge draaideurkast nodig heeft, dan zijn er ook Inofec draaideurkasten met een hoogte van 194cm. Naast de verschillende afmetingen zijn de kasten ook in meerdere kleuren verkrijgbaar. U kunt kiezen voor de meest gebruikte kleuren, zoals zwart, aluminium en grijs. Maar ook voor de kleuren die niet zo vaak worden gekozen, zoals wit, beige en antraciet. Er is dus voldoende keuze om een geschikte Inofec draaideurkast te vinden die in uw kantoor past.

Stevige en sterke Inofec draaideurkasten

Alle draaideurkasten van Inofec zijn gemaakt van zeer sterk staal. Deze stalen kasten zijn vooral geschikt om uw administratie in te bewaren. Deze kasten zijn voorzien van een slot, zodat er ook belangrijke documenten in bewaard kunnen worden. Om uw Inofec draaideurkast nog meer bescherming te bieden, zijn de kasten voorzien van een speciale epoxylaag. Deze epoxylaag zorgt ervoor dat u kast beschermd is tegen kleine krasjes.

Snel en eenvoudig uw Inofec draaideurkasten online kopen

U kunt nu heel eenvoudig en voordelig uw nieuwe draaideurkasten van Inofec bestellen in de webshop van ArchiefKast.com. Zodra u weet welke draaideurkasten en hoeveel kasten u wilt bestellen, vult u uw gegevens in. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, gaan wij ervoor zorgen dat uw Inofec draaideurkasten binnen de afgesproken levertermijn worden geleverd. Bij de levering zorgen wij er ook voor dat u direct gebruik kunt maken van uw draaideurkast, want wij monteren de kast ook voor u. Koop vandaag nog uw nieuwe Inofec draaideurkast in de webshop van ArchiefKast.com.