0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum

Roldeurkasten

U bent op zoek naar roldeurkasten van het merk Inofec. ArchiefKast.com heeft honderden roldeurkasten van het merk Inofec in haar online webshop. Dit betekent dat u een zeer ruime keuze heeft om de juiste roldeurkasten te vinden. U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele extra transport- of montagekosten. ArchiefKast.com levert en monteert uw roldeurkast gratis. Daarom koopt u uw nieuwe roldeurkasten van het merk Inofec in de online webshop van ArchiefKast.com.

Van hoog naar laag sorteren
 1. 1
 2. |
 3. 2
 4. |
 5. 3
 6. |
 7. 4
 8. |
 9. 5
 10. |
Van hoog naar laag sorteren
 1. 1
 2. |
 3. 2
 4. |
 5. 3
 6. |
 7. 4
 8. |
 9. 5
 10. |

Honderden roldeurkasten van het merk Inofec

In de online webshop van ArchiefKast.com vindt u een zeer uitgebeid assortiment roldeurkasten van het merk Inofec. U heeft de keuze uit honderden verschillende kasten met roldeuren. Deze kasten zijn uitermate geschikt om uw archief, facturen, ordners en andere belangrijke papieren in op te bergen. Sommige roldeurkasten worden gebruikt als opzetkast. Deze opzetkasten kunt u bovenop de roldeurkasten plaatsen om zo meer documenten te bewaren in één ruimte. 

De roldeurkasten zijn in verschillende afmetingen en kleuren te verkrijgen. Zo heeft u al een roldeurkast van slechts 40cm hoog en dit kan oplopen tot en met een hoogte van 198cm. Deze kasten zijn ook leverbaar in verschillende breedtes van 80cm tot en met 120cm breed. Naast de verschillende afmetingen kunt u ook kiezen tussen verschillende kleuren. De roldeurkasten zijn in heel veel kleuren en kleurcombinaties te bestellen. De kleur van de roldeuren kan namelijk afwijken van de kleur van de romp van de kast. Zo kunt u een Inofec roldeurkast kopen met een aluminium romp met zwarte roldeuren. 

Zeer stevige roldeurkasten

De roldeurkasten van Inofec zijn zeer stevig. Dit komt omdat de kast van staal is gemaakt. Dit zorgt ervoor dat uw kast zeer stevig is en tegen een stootje kan. Tevens zijn alle roldeurkasten van Inofec uitgevoerd met een speciale epoxylaag. Deze epoxylaag zorgt ervoor dat uw kast beschermd is tegen kleine krasjes. 

Uw nieuwe Inofec roldeurkasten online kopen

Het is nu heel eenvoudig om uw nieuwe Inofec roldeurkasten online te bestellen. U gaat naar de webshop van ArchiefKast.com en u kiest uw roldeurkast. U geeft aan hoeveel roldeurkasten u wilt bestellen. Vervolgens vult u de gegevens in van uw bedrijf, zodat wij de kasten kunnen leveren. Als wij uiteindelijk de bestelling hebben ontvangen, gaan wij direct aan de slag om uw roldeurkast binnen de afgesproken levertermijn te leveren. Zodra wij weten wanneer wij gaan leveren, nemen wij 2 werkdagen voor de levering contact met u op. Alle kasten worden door ons gratis geleverd en gemonteerd. Als u kiest voor service en een voordelige prijs, dan bestelt u de Inofec roldeurkasten in de webwinkel van ArchiefKast.com.