0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum

Schuifdeurkasten

We hebben enkele Inofec schuifdeurkasten opgenomen in onze webshop. Deze schuifdeurkasten zijn zeer stevig, doordat de kasten van staal zijn gemaakt. Er zijn verschillende uitvoeringen van de Inofec schuifdeurkasten. Als u voor een standaard schuifdeurkast kiest, dan is de Praktika kast uitstekend. Wilt u dat de kast meer uitstraling heeft en de akoestiek in uw kantoor vermindert, dan kiest u voor de Inofec schuifdeurkast Kubo. Alle Inofec schuifdeurkasten worden gratis geleverd en gemonteerd.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Uitgebreid assortiment aan schuifdeurkasten van Inofec

ArchiefKast.com heeft een uitgebreid assortiment aan schuifdeurkasten van het merk Inofec. De schuifdeurkasten zijn in meerdere afmetingen te bestellen. Zo kunt u al een lage schuifdeurkast kopen van slechts 75cm hoog. Maar wij leveren ook grote Inofec schuifdeurkasten met een afmeting van 180cm breed en 200cm hoog. Wij leveren 2 uitvoeringen en dat zijn de Praktika en de Kubo. De Praktika is een standaard schuifdeurkast voor een aantrekkelijk lage prijs. De Kubo schuifdeurkasten hebben een hogere prijs. Deze kasten hebben een designuitstraling en daarnaast verminderen ze ook de nagalm in uw kantoor. De schuifdeurkasten zijn ook te bestellen in meerdere kleuren.

Snel en eenvoudig uw Inofec schuifdeurkasten online kopen

U kunt nu heel eenvoudig en voordelig uw nieuwe schuifdeurkasten van Inofec bestellen in de webshop van ArchiefKast.com. Zodra u weet welke schuifdeurkasten en hoeveel kasten u wilt bestellen, vult u uw gegevens in. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, gaan wij ervoor zorgen dat uw Inofec schuifdeurkasten binnen de afgesproken levertermijn worden geleverd. Bij de levering zorgen wij er ook voor dat u direct gebruik kunt maken van uw schuifdeurkast, want die monteren wij ook. Koop vandaag nog uw nieuwe Inofec schuifdeurkast in de webshop van ArchiefKast.com.