0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum

Jaloeziedeurkasten

Breed assortiment jaloeziedeurkasten

ArchiefKast.com biedt een compleet assortiment jaloeziedeurkasten. U heeft de keuze uit diverse afmetingen, kleuren en merken. Doordat de jaloeziedeuren in de kast verdwijnen, kunt u veel ruimte besparen. Zeker ten opzichte van een draaideurkast waarbij de deuren naar buiten draaien, biedt de jaloeziedeurkast een uitstekend alternatief wanneer de beschikbare ruimte in uw kantoor of archief beperkt is. Koop nu uw jaloeziedeurkasten in de webshop van ArchiefKast.com.

Roldeurkasten 120x198Roldeurkasten 100x163Roldeurkasten 100x133Roldeurkasten 120x100Roldeurkasten 80x70

Kwaliteit jaloeziedeurkasten

De jaloeziedeurkasten van ArchiefKast.com zijn zeer solide. De kasten zijn gemaakt van zwaar staal en de jaloeziedeuren zijn vervaardigd uit kunststof. Doordat de deuren zijn voorzien van een magneetsluiting, sluiten deze naadloos op elkaar aan. U kunt uw eigendommen veilig opbergen daar de kasten met jaloeziedeurenallen zijn uitgevoerd met een goed kwaliteitsslot.

U kunt de stalen jaloeziedeurkasten inrichten met diverse accessoires, zoals legborden, uittrekframes, uittreklades en uittrekbare legborden. U kunt de inrichting dus geheel afstemmen op uw wensen. Zo is het mogelijk om een combinatie te maken van zowel legborden als uittrekframes. Zodoende kunt u de kast gebruiken voor het archiveren van ordners én hangmappen. Een aantal jaloeziedeurkasten zijn uit te breiden met opzetkasten. Deze worden bovenop de kasten geplaatst. Dit is enkel mogelijk wanneer de hoogte van uw kantoor- of archiefruimte dit toelaat.

Gratis gebruiksklare oplevering

Alle jaloeziedeurkasten, ook wel roldeurkasten genoemd, van ArchiefKast.com worden gratis gebruiksklaar bij u opgeleverd. Nadat u via de online webshop uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een digitale orderbevestiging. Vervolgens nemen onze verkoopmedewerkers 2 werkdagen voor levering contact met u op om de aflevering met u af te stemmen. U hoeft er enkel voor te zorgen dat de ruimte waar de kast met jaloeziedeuren komt te staan vrij toegankelijk is. Zodra de kast op de juiste locatie staat, hangen onze monteurs de inrichting in de kast. Het verpakkingsmateriaal wordt door ons weer retour genomen en milieuvriendelijk verwerkt. De kasten zijn direct na levering klaar voor gebruik.

Snel en voordelig online jaloeziedeurkasten bestellen

Uw goedkope jaloeziedeurkasten snel en voordelig online bestellen doet u via de webwinkel van ArchiefKast.com. Via een paar eenvoudige stappen doorloopt u het aankoopproces in de webshop. Binnen het assortiment van ArchiefKast.com vindt u eveneens verschillende draaideurkasten, ladekasten, schuifdeurkasten en hangmappenkasten.