0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum

Kantoorruimte

De kantoorruimte is de belangrijkste ruimte in uw bedrijf. Hier werken al uw werknemers en het is daarom belangrijk dat deze er niet alleen erzorgd uit ziet, maar ook functioneel is. Sommige werknemers maken veel gebruik van dossiers of hangmappen en deze willen zij ergens in het kantoor bewaren. Om dit probleem op te lossen heeft ArchiefKast.com honderden stalen kantoorkasten in haar webshop. Door de grote diversiteit kantoorkasten vindt u altijd wel een kantoorkast die u kunt gebruiken in uw kantoorruimte. Ga nu naar onze webshop om uw kantoorruimte in te richten.

DraaideurkastenRoldeurkastenDossierkastenSchuifdeurkasten

Uw dossiers bewaren

Het is belangrijk dat u de dossiers en hangmappen ergens in uw kantoor bewaart en het liefst binnen handbereik. Daarom heeft ArchiefKast.com honderden verschillende kantoorkasten in haar online webshop opgenomen. Omdat deze dossiers veilig moeten worden opgeborgen, zijn al onze kantoorkasten gemaakt van een stalen behuizing. Met deze kantoorkasten zorgt u ervoor dat uw kantoorruimte netjes is ingericht. Een deel van uw kantoorruimte kunt u dan ook gebruiken als archiefopslag.

Wij hebben diverse kantoorkasten in onze webshop. De meest gebruikte archiefkasten voor in de kantoorruimte zijn de draaideurkasten. Deze stalen draaideurkasten worden vaak besteld, omdat deze voordelig zijn. Naast de draaideurkasten zijn er ook stalen roldeurkasten en stevige schuifdeurkasten die u kunt gebruiken in uw kantoorruimte. Maakt uw afdeling veel gebruik van hangmappen, dan zijn onze stalen hangmappenkasten een must in uw kantoorruimte. Alle kantoorkasten zijn in diverse afmetingen en kleuren leverbaar. Doordat er verschillende kleuren zijn, kunt u de kleur van de kasten afstemmen op de kleur van uw kantoorruimte. De kantoorkasten zijn leverbaar in de kleuren zwart, grijs, aluminium en wit. Op aanvraag zijn er ook andere kleuren leverbaar.

Snelle en gratis gebruiksklare oplevering

Naast een snelle levering worden de kasten van ArchiefKast.com ook gratis gebruiksklaar bij u afgeleverd. Ons verkoopteam neemt 2 werkdagen voor levering contact met u op. Onze bezorgers brengen de kast tevens naar uw kantoorruimte. In uw kantoorruimte wordt de kast van het verpakkingsmateriaal ontdaan en wordt de kast ingericht zoals dat door u is aangegeven. U kunt de kast dus direct na levering gaan vullen met ordners en/of hangmappen.

Uw kantoorruimte online inrichten

Dé webshop voor het online aankopen van voordelige kasten is natuurlijk ArchiefKast.com. De site biedt een compleet overzicht van alle kantoorkasten voor uw kantoorruimte. Merken als Bisley, Triumph, Inofec en Robberechts behoren tot de merken die ArchiefKast.com levert. Het assortiment van ArchiefKast.com is zeer divers en naast genoemde kantoorkasten, hebben wij ook diverse ladekasten en stevige folderkasten.