0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum

Mappenkasten

Als in uw bedrijf veel gebruik wordt gemaakt van mappen, dan hebben wij hiervoor dé oplossing. Om uw mappen te bewaren, hebben wij een tiental mappenkasten opgenomen in onze online webshop. In de lades van uw mappenkast kunt u heel eenvoudig uw mappen bewaren. Uw mappenkasten bestelt u eenvoudig in de online webshop van ArchiefKast.com.

MappenkastMappenkastenDraaideurkastRoldeurkast

Stalen mappenkasten

De mappenkasten, ook wel hangmappenkasten of dossierkasten genoemd, zijn allemaal van staal gemaakt. Dit zorgt ervoor dat uw kast stevig is en tegen een stootje kan. In deze kasten kunt u de hangmappen plaatsen. De lades zijn volledig uittrekbaar. Zo is het voor u en uw werknemers gemakkelijk om ook bij de achterste hangmappen te komen. Ook zijn ze voorzien van telescopische geleiding, waardoor de lades soepel rollen.

ArchiefKast.com heeft nog meer kasten in het assortiment. Zo hebben wij voor u ook kasten die uitstekend geschikt zijn als u gebruik maakt van ordners. Wij hebben diverse type archiefkasten. Een aantal archiefkasten zijn de stalen draaideurkasten, roldeurkasten, brandkasten en schuifdeurkasten. Bij sommige roldeurkasten heeft u de mogelijkheid om een uittrekframe in de kast te plaatsen. Dit uittrekframe is geschikt voor hangmappen.

Snelle en gebruiksklare aflevering

ArchiefKast.com levert de metalen mappenkasten, die binnen het standaard assortiment vallen, al binnen 10 werkdagen kosteloos gebruiksklaar bij u op. Voor de overige mappenkasten geldt een levertijd van maximaal 8 weken. De exacte levertijd wordt overigens per product vermeld. De mappenkasten worden altijd volledig gebruiksklaar opgeleverd door onze monteurs. De kast wordt netjes op de juiste locatie geplaatst, of dit nu op de begane grond of op een etage betreft. Hier wordt de hangmappenkast van het verpakkingsmateriaal ontdaan en is de kast klaar voor gebruik.

Voordelig online mappenkasten bestellen

U kunt nu goedkope mappenkasten online bestellen in de webshop van ArchiefKast.com. Het assortiment biedt een ruime keuze in kleuren en afmetingen. De mappenkasten zijn van uitstekende kwaliteit en voordelig geprijsd. Via een paar simpele stappen doorloopt u het orderproces en wij zorgen tenslotte voor een juiste opvolging en correcte levering. De overzichtelijke webshop van ArchiefKast.com biedt een breed programma aan stalen kantoorkasten.