0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum

Overige kasten

Van hoog naar laag sorteren
 1. 1
 2. |
 3. 2
 4. |
 5. 3
 6. |
 7. 4
 8. |
Van hoog naar laag sorteren
 1. 1
 2. |
 3. 2
 4. |
 5. 3
 6. |
 7. 4
 8. |

Ons assortiment bestaat uit nog een aantal andere kasten voor uw kantoor of bedrijf. Voor uw postkamer zijn de postvakkenkasten onmisbaar en voor uw receptieruimte kunt u mogelijk een folderkast gebruiken. De kast kunt u ook plaatsen in uw kantine voor uw personeel. Heeft u documenten die veilig bewaard moet worden, dan is een brandkast een goede oplossing. Kortom, wij kunnen u diverse kasten leveren die niet alleen voor de administratie nodig zijn, maar ook voor andere doeleinden.

Overige kasten

ArchiefKast.com heeft verschillende kasten in haar assortiment staan. Naast de standaard kasten, zoals een draaideurkast of roldeurkast, leveren wij nog meer kasten. Als u belangrijke documenten en papieren veilig wilt bewaren, dan hebben wij in ons assortiment ook een aantal veiligheidskasten en brandwerende kasten. Daarnaast hebben wij ook kasten om de interne poststukken te verspreiden; postkasten. Iedereen heeft zijn of haar eigen postvak. Dan hebben wij ook een aantal kasten om uw folders, brochures, magazines, etc. te verspreiden. Deze brochurekasten zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. Kortom, ArchiefKast.com heeft een zeer uitgebreid assortiment kasten voor op het kantoor.

Kosteloze gebruiksklare oplevering

Wanneer u kasten bij ArchiefKast.com gaat kopen, dan heeft u het voordeel dat u de kasten niet zelf hoeft te tillen en te monteren. Onze monteurs nemen dit alles graag voor u uit handen. Bovendien is deze service standaard inbegrepen bij de levering. Er worden door ons geen extra kosten gerekend voor deze service. De bezorgers leveren de schuifdeurkast af op de door u aangegeven locatie. Hier wordt de kast compleet gemonteerd en worden de legborden in de kast gehangen. Het verpakkingsmateriaal wordt door ons retour genomen. Dit wordt vervolgens gescheiden en milieuvriendelijk verwerkt.

Voordelig en snel kasten kopen

Dé webshop om online goedkope kasten voor uw kantoor te kopen, is natuurlijk ArchiefKast.com. In een paar eenvoudige stappen heeft u al een nieuwe kast besteld. U ontvangt van ons een mail ter bevestiging dat wij uw bestelling hebben ontvangen. Om de levering met u af te stemmen, nemen wij 2 werkdagen voor levering contact met u op. Binnen slechts 10 werkdagen worden de kasten uit de standaard assortiment bij u geleverd en gemonteerd. Ook wanneer u op zoek bent naar een andere kantoorkast, zoals een stalen kast, meerladekast, jaloeziekast of ordnerkast, dan bent u bij ArchiefKast.com aan het juiste adres.