0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum

Papierkasten

Van hoog naar laag sorteren
 1. 1
 2. |
 3. 2
 4. |
 5. 3
 6. |
 7. 4
 8. |
 9. 5
 10. |
Van hoog naar laag sorteren
 1. 1
 2. |
 3. 2
 4. |
 5. 3
 6. |
 7. 4
 8. |
 9. 5
 10. |

Voor nieuwe papierkasten moet u bij ArchiefKast.com zijn. In de online webshop kunt u uit verschillende soorten papierkasten kiezen. Zo vindt u papierkasten die geschikt zijn voor A0, A1, A3 en A4 papier. Deze kasten zijn in verschillende afmetingen en kleuren te bestellen. Voorbeelden van kleuren zijn grijs, zwart en aluminium. Nieuwe en voordelige papierkasten bestelt u bij ArchiefKast.com.

Goede kwaliteit papierkasten

De papierkasten die in de webshop van ArchiefKast.com staan, zijn van zeer goede kwaliteit. Deze kasten zijn namelijk van de merken Inofec en Bisley en deze merken staan voor goede kwaliteit. Alle papierkasten zijn gemaakt van staal. Deze hoge kwaliteit papierkasten zijn te gebruiken bij bedrijven, zoals architecten, aannemers en grafisch vormgevers, maar ook op scholen.

In deze stalen papierkasten kunt u verschillende formaten papier bewaren zonder deze te hoeven vouwen. De papierkasten kunt u ook op slot doen. Alle lades zijn door middel van een centraal slot af te sluiten. De kasten zijn ook uitgevoerd met telescopische geleiding. Dankzij deze telescopische geleiding zijn de lades soepel te openen en sluiten. De lades zijn ook voorzien van etiketten. Met deze etiketten kunt u heel makkelijk uw papieren ordenen. De papierkasten die u bij ArchiefKast.com kunt bestellen, zijn A0 ladekasten, A1 ladekasten, A3 ladekasten en A4 ladekasten.

Inclusief levering en montage

De meeste metalen papierkasten van ArchiefKast.com worden binnen 10 werkdagen geleverd. Sommige kasten hebben een langere levertermijn, omdat deze niet tot het standaard assortiment behoren van de leverancier. De papierkasten worden gratis geleverd en gemonteerd, met uitzondering van de A1 en A0 papierkasten. Deze worden enkel begane grond achter de 1e deur afgeleverd. Tegen extra kosten kunnen deze kasten volledig ingehuisd worden. Als u al weet op welke plaats uw papierkast moet komen te staan, dan zetten onze monteurs de kast op de gewenste plaats. Nadat zij uw papierkast hebben gemonteerd en de kast staat op de juiste plaats, dan nemen wij ook al het verpakkingsmateriaal mee retour. Dit wordt door ons gescheiden en milieuvriendelijk verwerkt. De papierkasten zijn na de levering klaar voor gebruik.

Online een nieuwe papierkast kopen

Dé webshop voor goedkope papierkasten is ArchiefKast.com. Binnen een aantal eenvoudige stappen doorloopt u het online aankoopproces. U kunt zelf aangeven of u op rekening of direct via iDEAL wilt betalen. Uw bestelling doorloopt met de juiste aandacht het traject, zodat de papierkasten correct en tijdig bij u worden afgeleverd. Niet alleen voor papierkasten bent u bij ons aan het juiste adres. Ook wanneer u op zoek bent naar een metalen kast, kantoorkast, roldeurkast, dossierkast of ordnerkast, biedt de online webwinkel van ArchiefKast.com uitkomst.