0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Inofec Draaideurkast Kantoorkast 92bx42dx194h zwart

Inofec Draaideurkast Kantoorkast 92bx42dx194h zwart

Merk:Inofec
Afmetingen:92,5b x 42,2d x 194,9h
Kleur:Zwart

De Inofec draaideurkast is zeer voordelig en heeft een afmeting van 92bx42dx194h. Op de 4 bijgeleverde legborden is ruimte om ordners op te bergen. Ook kunt u laterale A4 hangmappen onderaan de legborden op te hangen.


Deze kantoorkast is ook te bestellen in de kleuren grijs, aluminium, antraciet en beige.


LET OP: Levering op een etage in een woonhuis zal veelal niet mogelijk zijn. Dit kunnen wij voor u bepalen aan de hand van een inhuisformulier. Als alternatief kunnen wij u eventueel een demontabele archiefkast aanbieden.Kwaliteit draaideurkast Inofec

De scherp geprijsde draaideurkast Inofec met de afmeting 92bx42dx194h is een kwalitatief zeer sterke kast. Deze kast kan een behoorlijk gewicht dragen en is daarmee uitermate geschikt voor het archiveren van uw ordners. De draaideurkast met deze afmetingen is voorzien van 4 verstelbare legborden die om de 5 cm versteld kunnen worden. Het is naast het archiveren van ordners ook mogelijk om laterale A4 hangmappen in de kast op te hangen. Deze hangt u aan de richel die aan de onderzijde van het legbord bevestigd is. U kunt maar liefst 5 rijen ordners in deze kast opbergen, waarbij de bodem van de kast meegerekend wordt als aflegruimte.

Stevige zwarte draaideurkast

De deuren draaien tot maximaal 115° graden naar buiten. De draaideurkasten zijn goed beschermd tegen kleine krasjes en deukjes middels een speciale lak waarin de kasten gespoten zijn. Om uw documenten en eigendommen veilig en afgesloten op te bergen, kunt u de draaideurkast afsluiten met het bijgeleverde cilinderslot. Het slot is voorzien van 2 sleutels. Mocht u één van beide sleutels kwijt raken, dan heeft u altijd nog een reservesleutel bij de hand om de kast te openen.

Kleuren

ArchiefKast.com kan de draaideurkast 92bx42dx194h van het merk Inofec in 5 verschillende kleuren leveren; zwart, grijs, aluminium, antraciet en beige. De zwarte draaideurkast heeft een neutrale kleur en is daarom geschikt voor elk kantoor. Dankzij de kleur zwart kunt u deze draaideurkast met verschillende kleuren combineren. U koopt deze draaideurkast snel en simpel via de online webshop.

Gebruiksklare levering

Een groot bijkomend voordeel om uw draaideurkast 92bx42dx194h van het merk Inofec te bestellen bij ArchiefKast.com is de gebruiksklare levering. U hoeft dus niet zelf te sjouwen met kasten of zelf de legborden in de kast op te hangen. Onze monteurs nemen dit geheel voor u uit handen. U hoeft enkel de gewenste locatie aan te wijzen. De monteurs hangen de legborden in de kast en nemen het verpakkingsmateriaal retour. Uw draaideurkast in hierna direct klaar voor gebruik.

Levertijd

ArchiefKast.com levert deze Inofec draaideurkast met de afmeting 92bx42dx194h al binnen 10 werkdagen gebruiksklaar bij u op. Deze draaideurkasten maken namelijk deel uit van ons standaard assortiment. U bestelt deze kasten eenvoudig en snel via de online webshop. Vervolgens ontvangt u bevestiging van uw bestelling en nemen wij contact met u op om de aflevering met u af te spreken.

Andere klanten bekeken ook