0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum

Draaideurkasten

Als u op zoek bent naar draaideurkasten van het merk Robberechts, dan koopt u deze in de webshop van ArchiefKast.com. In ons online assortiment vindt u veel verschillende draaideurkasten van Robberechts. Alle draaideurkasten worden door ons gratis geleverd en gemonteerd. U hoeft de kast niet meer zelf in elkaar te zetten, want dat doen onze monteurs. U kunt dus direct gebruik maken van uw nieuwe Robberechts draaideurkast. Bestel daarom uw draaideurkasten van Robberechts in de online webshop van ArchiefKast.com.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Verschillende Robberechts draaideurkasten

Wij hebben een aantal verschillende type draaideurkasten van Robberechts. U kunt namelijk kiezen uit de types Base Line en Light. De Base Line is een zeer stevige draaideurkast. De naam Light zegt het al, deze draaideurkast is lichter dan de Base Line. Alle draaideurkasten zijn uitgevoerd met een stalen behuizing. Deze stalen kasten zorgen ervoor dat uw bestanden en ordners veilig zijn opgeborgen. De draaideurkasten zijn ook uitgevoerd met een slot. Zo zijn al uw belangrijke documenten, ordners en dergelijke veilig opgeborgen.

Alle draaideurkasten van Robberechts zijn ook in verschillende afmetingen en kleuren te bestellen. Zo kunt u al een kast nemen van 100 cm hoog, maar ook van 195 cm hoog. De kasten zijn in meerdere kleuren te verkrijgen. Ook kunt u kiezen uit de volgende kleuren: zwart, wit, aluminium, rood, lichtgrijs en antraciet. Er is bijna altijd wel een draaideurkast van Robberechts die aan uw wensen voldoet.

Snel en eenvoudig uw Robberechts draaideurkasten online kopen

U kunt nu heel snel en eenvoudig uw nieuwe draaideurkast van het merk Robberechts bestellen. Allereerst kunt u aangeven welke en hoeveel draaideurkasten u wilt bestellen. Vervolgens vult u een aantal gegevens in, zodat wij uw nieuwe Robberechts draaideurkast kunnen leveren. Als wij uw bestelling hebben ontvangen, dan gaan wij direct aan de slag om uw order te leveren. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de kast binnen de afgesproken levertermijn wordt geleverd. Als u een Robberechts draaideurkast wilt kopen, dan bestelt u deze in de online webshop van ArchiefKast.com.