0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum

Roldeurkasten

Van hoog naar laag sorteren
 1. 1
 2. |
 3. 2
 4. |
 5. 3
 6. |
 7. 4
 8. |
 9. 5
 10. |
Van hoog naar laag sorteren
 1. 1
 2. |
 3. 2
 4. |
 5. 3
 6. |
 7. 4
 8. |
 9. 5
 10. |

Met meer dan 400 roldeurkasten in ons assortiment vindt u altijd wel een kast die aan uw eisen voldoet. Wij leveren kasten met roldeuren van de merken Inofec, Bisley en Triumph. Een groot voordeel van een roldeurkast is, dat u zelf bepaald wat de inrichting van de kast wordt. Misschien wilt u alleen legborden in de kast hebben. Het is ook mogelijk om een uittrekframe in de roldeurkast te plaatsen voor uw hangmappen. De keuze is aan u. Naast de verschillende inrichtingsmogelijkheden zijn de stalen kasten ook in diverse modellen en kleuren te bestellen.

Stevige en afsluitbare roldeurkasten

De verschillende roldeurkasten van ArchiefKast.com zijn gemaakt van staal waardoor ze erg stevig zijn. De deuren van alle modellen zijn uitgevoerd met kunststof lamellen welke vaak zijn voorzien van een magneetsluiting waardoor de deuren naadloos op elkaar aansluiten. De stalen roldeurkasten kunnen middels een slot afgesloten worden. Zodoende kunt u uw eigendommen veilig opbergen. Deze jaloeziedeurkasten zijn te koop in meerdere kleuren. Over het algemeen worden zwarte, grijze en witte kasten besteld. Bij sommige stalen kasten is het mogelijk om een combinatie van 2 kleuren te kiezen, één kleur voor de ombouw en een andere kleur voor de lamellen.

Er zijn diverse roldeurkasten te koop met verschillende inrichtingsmogelijkheden. De kasten zijn in te richten met verschillende inrichtingsmogelijkheden, zoals legborden, uittrekframes, uittreklades en uittrekbare legborden. De inrichting is geheel af te stemmen op uw wensen. Wanneer u bijvoorbeeld gebruik maakt van zowel ordners als hangmappen, kunt u een deel van de kast inrichten met legborden en een deel met uittrekframes. Een uittrekbaar legbord is weer erg handig wanneer u even wat documenten uit uw kast wilt raadplegen. Een aantal kasten zijn tevens uit te breiden met opzetkasten. Deze worden bovenop de kast geplaatst. Wanneer u de hoogte van uw ruimte dus optimaal wilt benutten, is dit een handige oplossing. Ook een binnenkast behoort tot de mogelijkheden. In onze webshop worden de roldeurkasten ook wel rolluikkasten, jaloeziekasten of jaloeziedeurkasten genoemd.

Snelle en gratis gebruiksklare oplevering van uw roldeurkast

Naast een snelle levering, worden de roldeurkasten van ArchiefKast.com ook gratis gebruiksklaar bij u afgeleverd. Ons verkoopteam neemt 2 werkdagen voor levering contact met u op. Het enige wat wij van u vragen, is dat de locatie waar de kast komt te staan, vrij en toegankelijk is. Onze bezorgers brengen de stalen kast indien gewenst tevens naar een etage. Op de gewenste locatie wordt de kast van het verpakkingsmateriaal ontdaan en wordt de metalen kast ingericht zoals dat door u is aangegeven. U kunt de roldeurkast dus direct na levering gaan vullen met ordners en/of hangmappen.

Voordelig online roldeurkasten kopen

Dé webshop voor het online aankopen van roldeurkasten is natuurlijk ArchiefKast.com. De site biedt een compleet overzicht van alle roldeurkasten die wij in ons assortiment hebben. Merken als Bisley, Triumph, Inofec en Robberechts behoren tot de merken die ArchiefKast.com levert. Naast roldeurkasten vindt u bij ons ook een breed assortiment van onder meer postvakkenkasten, (brandwerende) archiefkasten en dossierkasten.