0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Inofec Schuifdeurkast Praktika 180bx45dx200h lichtgrijs

Inofec Schuifdeurkast Praktika 180bx45dx200h lichtgrijs

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Nee
Afmetingen:180b x 45d x 200h
Kleur:Lichtgrijs

De Praktika schuifdeurkast van het merk Inofec heeft de volgende afmetingen; 180bx45dx200h. De kast is voorzien van 8 legborden van ieder 90 cm breed welke geschikt zijn voor ordners en laterale A4 hangmappen. Naast de kleur grijs is deze schuifdeurkast ook leverbaar in de kleur zwart.Kwaliteit schuifdeurkast Praktika Inofec

De schuifdeurkast Praktika van het merk Inofec is van uitstekende kwaliteit, maar ook zeer scherp geprijsd. U doet hiermee een uitstekende aankoop. De kast is vervaardigd uit een zeer zwaar staal wat de kwaliteit van de kast ten goede komt en hierdoor eveneens een behoorlijk gewicht aan documenten kan dragen. De lichtlopende schuifdeuren maken het mogelijk om de deuren in een soepele beweging te openen en sluiten. Om de kast te beschermen tegen krasjes en deukjes is deze uitgevoerd met een krasvaste lak. De schuifdeurkast Praktika wordt standaard met 2x 4 legborden van ieder 90 cm breed geleverd. U kunt deze legborden gebruiken voor ordners en laterale A4 hangmappen. Via de online webwinkel is het mogelijk om extra legborden bij te bestellen. Middels het cilinderslot welke standaard met 2 sleutels worden geleverd, kunt u de kast afsluiten voor onbevoegden. De afmetingen van de schuifdeurkast Praktika zijn 180bx45dx200h. De kast is leverbaar in 2 kleuren; zwart en lichtgrijs. Uw nieuwe schuifdeurkasten Praktika bestelt u snel en eenvoudig via de online webshop van ArchiefKast.com.

Aflevering gebruiksklaar

Het bezorgteam van ArchiefKast.com levert de Praktika schuifdeurkasten van het merk Inofec gratis gebruiksklaar bij u af. Dit houdt in dat u enkel maar aan hoeft te geven waar u de kasten geplaatst wilt hebben. Onze bezorgers nemen u verder alle zorgen uit handen. Zij brengen alle losse pakketten naar de gewenste locatie alwaar de kast volledig gebruiksklaar wordt gemonteerd, inclusief alle legborden. Door deze montage op locatie wordt het zelfs mogelijk om brede en hoge schuifdeurkasten ook op een etage via trap te leveren, ook al is de trapdoorgang aan de krappe kant. U kunt de kast na levering direct gebruiken en gaan inrichten.

Levertijd

De Praktika schuifdeurkasten van het merk Inofec worden binnen slechts 10 werkdagen gebruiksklaar bij u opgeleverd. Dit model schuifdeurkast maakt deel uit van het standaard programma van ArchiefKast.com en is zodoende direct uit voorraad leverbaar. Via een paar simpele stappen plaatst u snel en eenvoudig uw online bestelling in de webwinkel. Uw bestelling wordt digitaal aan u bevestigd en vervolgens nemen wij 2 werkdagen voor levering contact met u op om de levering door te spreken.

Andere klanten bekeken ook