0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Inofec Schuifdeurkast Praktika 120bx45dx200h zwart

Inofec Schuifdeurkast Praktika 120bx45dx200h zwart

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Nee
Afmetingen:120b x 45d x 200h
Kleur:Zwart

De Praktika schuifdeurkast met de afmeting 120bx45dx200h is voorzien van 4 legborden. Deze legborden zijn te gebruiken voor zowel laterale A4 hangmappen als ordners. Naast de kleur zwart is deze schuifdeurkast ook leverbaar in de kleur grijs.Voordelige schuifdeurkast Praktika Inofec

De schuifdeurkasten Praktika van het merk Inofec zijn zeer voordelig in prijs en bovendien van oerdegelijke kwaliteit. U kunt deze kasten uitstekend gebruiken voor het archiveren van uw ordners en mappen. Deze schuifdeurkast kan immers een behoorlijk gewicht dragen. Het materiaal waaruit de kasten zijn gefabriceerd is een sterk staal. Dit maakt de kasten zeer solide. De lak beschermt de kast tegen kleine krasjes. De schuifdeurkast wordt standaard met 4 legborden geleverd. Mocht dit echter niet voldoende zijn, dan kunt u eenvoudig via de webshop extra legborden bijbestellen. De legborden zijn zowel geschikt om ordners als laterale A4 hangmappen te archiveren. De lichtlopende schuifdeuren zorgen ervoor dat u de kast soepel kunt openen en sluiten. De deuren zijn tevens voorzien van een cilinderslot, zodat u de kast kunt afsluiten. Zo liggen uw documenten veilig opgeborgen. Het slot wordt met 2 sleutels geleverd. De afmeting van de schuifdeurkast Praktika is 120bx45dx200h. U kunt dit model bestellen in de kleuren zwart en lichtgrijs. Via de webwinkel van ArchiefKast.com plaatst u snel en eenvoudig uw online bestelling schuifdeurkasten Praktika.

Levering gebruiksklaar

ArchiefKast.com levert de Praktika schuifdeurkasten van het merk Inofec standaard gratis gebruiksklaar bij u op. De kast wordt in pakketten geleverd en naar de door u aangegeven locatie gebracht. Pas op de juiste locatie wordt de kast in elkaar gezet en compleet voor u gemonteerd. Het voordeel van montage op locatie is dat wanneer de kast via een trap naar een etage gebracht dient te worden en de trapdoorgang vrij klein is, de pakketten gemakkelijk naar de etage gebracht kunnen worden in tegenstelling tot een reeds gemonteerde kast. Na levering is de kast direct klaar om ingericht te worden.

Levertijd

Daar de schuifdeurkast Praktika van het merk Inofec tot het standaard assortiment van ArchiefKast.com behoort, kan deze kast al binnen slechts 10 werkdagen geleverd worden. Zodra u via de online webshop uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een digitale orderbevestiging. Vervolgens nemen wij 2 werkdagen voor levering contact met u op om de leverdatum aan u door te geven.

Andere klanten bekeken ook