0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum

Tijdschriftenkasten

Van hoog naar laag sorteren
  1. 1
  2. |
  3. 2
  4. |
Van hoog naar laag sorteren
  1. 1
  2. |
  3. 2
  4. |

In de webshop van ArchiefKast.com vindt u een aantal tijdschriftenkasten. Deze tijdschriftenkasten zijn van het merk Inofec. Er zijn 2 verschillende type kasten. Deze kasten zijn leverbaar in meerdere kleuren, zoals zwart, lichtgrijs, aluminium, antraciet en beige. Uw tijdschriften stelt u zo gemakkelijk tentoon in deze kast. De tijdschriften worden tegen een schuin legbord aangelegd. Uw klanten en werknemers kunnen zo heel makkelijk zien uit welke tijdschriften zij kunnen kiezen. Uw tijdschriftenkast wordt gebruiksklaar bij u geleverd. 

Stevige en stalen tijdschriftenkasten

Deze stevige tijdschriftenkasten zijn gemaakt van staal en hebben een uitstekende kwaliteit. De kast is ook beschermd tegen kleine krasjes, omdat de kast is voorzien van epoxylak. Er zijn 2 verschillende type tijdschriftenkasten. Het ene model kast is voorzien van 3 opklapbare legborden en een onderkast met draaideuren. Deze draaideuren kunt u op slot doen. De andere tijdschriftenkasten zijn voorzien van 5 opklapbare legborden. Deze kast is uitstekend geschikt voor tijdschriften, maar de kast is ook te gebruiken om brochures, folders of andere documenten in te bewaren. De tijdschriftenkasten zijn te bestellen in diverse kleuren. De kleuren van deze kasten zijn zwart, grijs en aluminium.

Uw tijdschriftenkasten worden gebruiksklaar geleverd

ArchiefKast.com zorgt ervoor dat uw metalen tijdschriftenkast gebruiksklaar wordt geleverd. De monteurs monteren uw kast ter plaatse. Zij zorgen ervoor dat de legborden in de metalen kast worden gemonteerd en dat u direct gebruikt kunt maken van de kast. Zo kunt u na de montage direct al uw tijdschriften in de kast plaatsen. Sommige tijdschriftenkasten worden binnen 10 werkdagen geleverd. ArchiefKast.com zorgt ervoor dat uw kast binnen de afgesproken levertermijn wordt geleverd. 

Tijdschriftenkasten snel en voordelig online kopen

Goedkope tijdschriftenkasten koopt u in de online webshop van ArchiefKast.com. Binnen enkele stappen heeft u al een tijdschriftenkast besteld. Zodra u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt  u per mail een orderbevestiging. Zodra wij uw bestelling ontvangen hebben, starten wij meteen het traject verder in. Zo ontvangt u de tijdschriftenkast binnen de levertermijn die is afgesproken. Bij sommige kasten kunt u deze al binnen 10 werkdagen verwachten. Naast de diverse tijdschriftenkasten bestaat ons assortiment uit veel meer kantoorkasten. Wij leveren onder andere ook diverse dossierkasten, draaideurkasten, roldeurkasten en ladekasten.