0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Triumph Everyday Draaideurkast C 90bx42dx194,2h aqua

Triumph Everyday Draaideurkast C 90bx42dx194,2h aqua

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Triumph
Afmetingen:90b x 42d x 194,2h
Kleur:Aqua
De Everyday draaideurkast NC inclusief 4 legborden van het merk Triumph is een goede keuze voor u, indien u op zoek bent naar een kast die rechttoe rechtaan is. Met een strakke afwerking en uitstraling. De afmetingen van de draaideurkast zijn 90bx42dx194,2h is leverbaar in 23 kleuren en is verkrijgbaar via de online webwinkel van ArchiefKast.com.

Solide Everyday draaideurkast van Triumph

De draaideurkast Everyday van Triumph met de afmetingen 90bx42dx194,2h is een solide kast en een uitstekende keus door de scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Deze kast beschikt over veel opbergruimte. De volledig gelaste metalen kast voldoet aan de hoogste internationale eisen qua ontwerp en productie. Voor de bescherming is de draaideurkast afgewerkt met een krasbestendige en milieuvriendelijke epoxylak, zodat de kast niet snel kan beschadigen. De geïntegreerde deurgrepen zorgen ervoor dat de draaideurkast een mooie en stijlvolle afwerking heeft.

De 4 legborden bieden u de mogelijkheid om grote hoeveelheden documenten en andere kantoorartikelen te bewaren in deze kast. Verder zijn de legborden ook geschikt voor laterale hangmappen. Onder de legborden kunt u deze namelijk ophangen, zodat uw dossiers op een overzichtelijke manier kunnen worden opgeslagen en geraadpleegd. Uiteraard kunt u bovenop de legborden ordners opbergen. Om er voor te zorgen dat deze documenten veilig zijn opgeslagen in de draaideurkast, beschikt de kast over een stevig slot met 3 puntssluiting. Bij de kast worden 2 sleutels meegeleverd, zodat u altijd nog een reservesleutel heeft.

Doordat de kast leverbaar is in maar liefst 23 verschillende kleuren, is deze kast mede dankzij de strakke en zakelijke uitstraling, in vrijwel elke kantooromgeving te plaatsen.

Deze draaideurkast is online eenvoudig te bestellen via de webshop van ArchiefKast.com.

Gebruiksklare oplevering

Nadat u de draaideurkast Everyday van Triumph bij ArchiefKast.com heeft besteld, zal deze door de monteurs gebruiksklaar worden opgeleverd, zonder dat u hiervoor maar enige moeite hoeft te doen. Zo wordt de kast op de door u gewenste locatie in het gebouw afgeleverd en direct gereed gemaakt voor gebruik. Hierbij worden alle verpakkingsmaterialen door de monteurs verwijderd en afgevoerd. Hiermee zorgt ArchiefKast.com er dus voor dat u zonder problemen snel gebruikt kunt maken van de draaideurkast Everyday.

Levertijd

De Everyday draaideurkast met 4 legborden van Triumph is leverbaar binnen maximaal 29 werkdagen. Nadat wij uw bestelling via de webwinkel van ArchiefKast.com ontvangen hebben, ontvangt u per mail een orderbevestiging. Vervolgens zal 2 werkdagen voor de uiteindelijke levering van de draaideurkast, contact met u worden opgenomen. Hierin zullen de details van de aflevering van de kast van ArchiefKast.com met u worden doorgenomen, zodat dit helemaal naar uw wens zal verlopen.