0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Triumph Everyday Draaideurkast C 90bx42dx99,2h groen

Triumph Everyday Draaideurkast C 90bx42dx99,2h groen

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Triumph
Afmetingen:90b x 42d x 99,2h
Kleur:Groen
De Everyday draaideurkast C met 1 legbord van het merk Triumph is een stijlvolle en degelijke compacte draaideurkast voor de opslag van ordners, dossiers, hangmappen en kantoorartikelen. De afmeting van de kast is 90bx42dx99,2h. De draaideurkast is leverbaar in 23 verschillende kleuren.

Scherpe prijs-kwaliteitverhouding draaideurkast Triumph

De draaideurkast Everyday van het merk Triumph met de afmeting 90bx42dx99,2h is een kast met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, die erg geschikt is voor het bewaren van allerlei documenten. De draaideurkast zelf is gemaakt van metaal en heeft een gelaste romp, waarmee de kast voldoet aan alle internationale eisen omtrent ontwerp en productie.

Voor de bescherming is de kast afgewerkt met een epoxylaag lak die krasbestendig is. De metalen kast beschikt over geïntegreerde deurgrepen die de kast een stijlvol en strak uiterlijk geven. Hierdoor kan de compacte kast, ondanks de scherpe prijs die we u bij ArchiefKast.com kunnen aanbieden, van toegevoegde waarde zijn voor de uitstraling van uw kantooromgeving.

Voor het opbergen van al uw documenten beschikt de kast over 1 legbord, waar ordners, mappen en andere documenten kunnen worden bewaard. Verder kan het legbord worden gebruikt voor het ophangen van dossiers en hangmappen. Hiermee kunt u een behoorlijke hoeveelheid opbergen in de draaideurkast. Om ervoor te zorgen dat de draaideurkast veilig kan worden afgesloten, beschikt deze kast over een 3 puntssluiting slot van goede kwaliteit met 2 sleutels. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw documenten veilig zijn opgeborgen in de draaideurkast.

Er is een grote verscheidenheid aan kleurkeuzes, u kunt namelijk kiezen uit maar liefst 23 verschillende kleuren. Bestel de Everyday draaideurkast inclusief 1 legbord nu snel op de online webwinkel van ArchiefKast.com.

Gebruiksklare oplevering

De monteurs van ArchiefKast.com zorgen ervoor dat de draaideurkast Everyday van Triumph bij u op locatie helemaal gebruiksklaar wordt afgeleverd. Dit houdt in dat de legborden netjes in de kast worden opgehangen en dat de kast ook wordt opgesteld naar uw wensen. De verpakkingsmaterialen worden eveneens verwijderd en meegenomen door onze monteurs. Hierdoor zorgen de monteurs ervoor dat de plaatsing van de kast voor geen overlast zorgt en u direct de kast kunt gebruiken voor het bewaren en opslaan van documenten en andere zaken.

Levertijd

Via de online webshop van ArchiefKast.com kunt u deze kast gemakkelijk in een paar stappen bestellen. De levertijd voor de draaideurkast bedraagt 29 werkdagen. Nadat deze bestelling door ons is ontvangen, krijgt u hierop een orderbevestiging terug. Vervolgens zal er uiteindelijk 2 werkdagen voor de levering telefonisch contact met u hierover worden opgenomen, waarin de precieze aflevering van de draaideurkast met u wordt doorgenomen.