0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Triumph Trilogy Dossierkast 47bx62,2dx101,9h krijtwit

Triumph Trilogy Dossierkast 47bx62,2dx101,9h krijtwit

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Triumph
Afmetingen:47b x 62,2d x 101,9h
Kleur:Wit
Deze Trilogy dossierkast van het merk Triumph heeft een afmeting van 47bx62,2dx101,9h. De stalen dossierkast is uigevoerd in 3 laden en leverbaar in meerdere kleuren.
  • Bespaar nu 9%: vanaf 2 stuks voor € 329,00 per stuk
  • Bespaar nu 12%: vanaf 4 stuks voor € 319,00 per stuk

Stevige Trilogy dossierkast van Triumph met 3 laden

De Trilogy dossierkast van Triumph met 3 laden is een zeer stevige kast met een stalen behuizing. De afmetingen van de Trilogy dossierkast met 3 lades zijn 47bx62dx101,9h. De handgrepen van de dossierkast hebben een zwanennek. Doordat de dossierkast is voorzien van deze grepen, heeft de dossierkast geen materialen die uitsteken. De lades van de dossierkast gaan open door middel van een telescopische gelding met kogellagers. Dankzij deze geleiding is het mogelijk om de lade volledig uit te trekken. Hierdoor kunt u heel gemakkelijk bij de achterste hangmap geraken. In de lades is het mogelijk om zowel A4 als folio hangmappen te plaatsen. Elke lade heeft een capaciteit van ongeveer 50 hangmappen, waarbij dit ook wel afhankelijk is van de dikte van uw hangmappen.

Uw documenten kunt u veilig bewaren in deze dossierkast van Triumph, met behulp van het slot kunt u de Trilogy dossierkast namelijk veilig afsluiten. Bij het slot worden tevens 2 sleutels meegeleverd, zodat u altijd nog de beschikking heeft over een reservesleutel. Alle lades van de dossierkast zijn af te sluiten met behulp van het enkele slot, waarbij de sleutel kan worden omgeklapt, zodat deze niet uitsteekt. Deze dossierkast met 3 laden is leverbaar in 23 kleuren zoals zwart, lichtgrijs, antraciet grijs, rood, blauw, crème, aubergine, groen, bruin, wit, roze en geel. Uw dossierkasten kopen doet u heel voordelig via de webwinkel van ArchiefKast.com.

Levering gebruiksklaar

De Trilogy dossierkast van Triumph 47bx62dx101,9h met 3 laden wordt gebruiksklaar bij u afgeleverd door onze monteurs. Deze zorgen ervoor dat de dossierkast op de juiste plaats wordt gemonteerd. Nadat de monteurs de dossierkast hebben gemonteerd, nemen zij het verpakkingmateriaal mee. Wij zorgen er uiteindelijk ook voor dat dit verpakkingsmateriaal op een milieuvriendelijke manier wordt verwerkt, zodat u gelijk van de dossierkast Trilogy gebruik kunt maken.

Levertijd

De Trilogy dossierkast 47bx62dx101,9h met 3 laden van het merk Triumph wordt binnen maximaal 29 werkdagen geleverd. Op deze kasten zit een langere levertermijn, omdat deze niet tot het standaard assortiment van ArchiefKast.com behoren. Wanneer u een bestelling plaatst, ontvangt u direct een digitale orderbevestiging. Twee werkdagen voor de levering nemen wij contact met u op om deze af te stemmen. Dossierkasten van Triumph kunt u heel eenvoudig en snel online bestellen bij ArchiefKast.com.