0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Triumph Trilogy Dossierladekast 47bx62,2dx132h lichtgrijs

Triumph Trilogy Dossierladekast 47bx62,2dx132h lichtgrijs

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Triumph
Afmetingen:47b x 62,2d x 132h
Kleur:Lichtgrijs
Deze Trilogy dossierladekast van het merk Triumph heeft een afmeting van 47bx62,2dx132h. De stalen dossierladenkast is uigevoerd in 4 laden en leverbaar in meerdere kleuren.
  • Bespaar nu 9%: vanaf 2 stuks voor € 325,00 per stuk
  • Bespaar nu 12%: vanaf 4 stuks voor € 315,00 per stuk

Stevige Trilogy dossierladekast van Triumph met 4 laden

De Trilogy dossierladekast van Triumph met 4 laden is voorzien van een stalen behuizing. De afmetingen van de Trilogy dossierkast met 4 lades zijn 47bx62dx132h. Deze dossierladekasten zijn uitgevoerd met speciale zwanennek handgrepen. Omdat deze Triumph dossierladenkasten voorzien zijn van deze grepen, zijn er geen materialen van de kast die uitsteken. De lades van deze dossierkast zijn daarnaast voorzien van een telescopische geleiding met kogellagers, dit zorgt ervoor dat de volledige lade uit de kast kan worden getrokken. Zo kunt u heel gemakkelijk bij de achterste hangmap. In de lades kunt u A4 en folio hangmappen plaatsen. Afhankelijk van de dikte van uw hangmap, kunt u maximaal 50 hangmappen in een lade hangen.

De Trilogy dossierkasten zijn met behulp van het slot veilig af te sluiten, dit enkele slot zorgt er verder voor dat alle lades centraal op slot gaan. Standaard worden 2 sleutels bij het slot meegeleverd. U kunt de sleutel inklappen, waardoor deze niet uit de kast steekt. Deze dossierkast met 4 laden is leverbaar in 23 kleuren zoals zwart, lichtgrijs, antraciet grijs, rood, oranje, crème, paars, groen, bruin, wit, roze en blauw. Via de online webwinkel van ArchiefKast.com kunt u heel voordelig al uw dossier ladekasten kopen.

Levering gebruiksklaar

De Trilogy dossierkast van Triumph 47bx62dx132h met 4 laden wordt gebruiksklaar bij u afgeleverd. Onze monteurs zorgen ervoor dat uw dossierkast op de door u gewenste plaats wordt gemonteerd. Na de montage van de dossierkasten nemen onze monteurs het verpakkingmateriaal mee retour. Wij zorgen er vervolgens voor dat het verpakkingsmateriaal op een milieuvriendelijke manier wordt verwerkt en u direct de dossierkast kunt gebruik voor het opslaan van al uw documenten.

Levertijd

De Trilogy dossierkast 47bx62dx132h met 4 laden van Triumph wordt binnen maximaal 16 werkdagen bij u afgeleverd. Wanneer u online in onze webshop een bestelling plaatst, ontvangt u hiervan direct een digitale orderbevestiging. Twee werkdagen voor levering nemen wij contact met u op om de aflevering af te stemmen. Dossierkasten met 4 laden van Triumph kunt u heel eenvoudig en snel online bestellen in de webshop van ArchiefKast.com.