0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Triumph Trilogy Hangmappenkast 47bx62,2dx71,9h zwart

Triumph Trilogy Hangmappenkast 47bx62,2dx71,9h zwart

Schrijf de eerste review van dit product

Merk:Triumph
Afmetingen:47b x 62,2d x 71,9h
Kleur:Zwart
Deze Trilogy hangmappenkast van Triumph heeft een afmeting van 47bx62,2dx71,9h. De stalen hangmappenkast is uitgevoerd in 2 laden en leverbaar in meerdere kleuren.
  • Bespaar nu 7%: vanaf 2 stuks voor € 269,00 per stuk
  • Bespaar nu 11%: vanaf 4 stuks voor € 259,00 per stuk

Stevige Trilogy hangmappenkast van Triumph met 2 laden

De Trilogy hangmappenkast van Triumph is een stevige kast voor een zeer lage prijs. De afmeting van de Trilogy hangmapkast met 2 lades is 47bx62dx71,9h. Door deze compacte omvang kunt u deze hangmappenkast naast of onder uw bureau plaatsen. Hiermee heeft u uw belangrijkste documenten altijd binnen handbereik. De lades gaan open door middel van zwanennek handgrepen. Deze grepen zijn in de kast verwerkt, waardoor er geen materialen zijn die uitsteken. De dossierkast is voorzien van 2 lades die open gaan door middel van een telescopische geleiding met kogellagers. De lades gaan volledig open waardoor u heel gemakkelijk de achterste hangmap kunt pakken. De lades zijn geschikt om uw A4 en folio hangmappen in op te hangen. Naargelang de dikte van uw hangmappen kunt u maximaal 50 hangmappen ophangen in een lade, dit bij een dikte van ongeveer 1 cm per hangmap.

De Trilogy hangmappen kasten zijn heel eenvoudig te sluiten met een slot. Met behulp van dit slot kunt u alle lades tegelijk op slot zetten, hierbij worden tevens standaard 2 sleutels meegeleverd. De sleutel in het slot kan tevens worden omgeklapt, waardoor deze dus niet meer zichtbaar is. Deze dossierkast is leverbaar in 23 kleuren zoals zwart, lichtgrijs, antraciet grijs, rood, oranje, geel, groen, lila, wit, roze en blauw. Uw hangmappenkasten kopen doet u heel voordelig via de webwinkel van ArchiefKast.com.

Levering gebruiksklaar

De Trilogy hangmappenkast van Triumph 47bx62dx71,9h met 2 laden wordt gebruiksklaar bij u afgeleverd. Wij zorgen ervoor dat de dossierkast op elke locatie wordt geplaatst die u wilt. Tevens wordt het verpakkingsmateriaal verwijderd. Het verpakkingsmateriaal wordt retour genomen en op een milieuvriendelijke manier verwerkt.

Levertijd

De Trilogy dossierkast 47bx62dx71,9h met 2 laden van Triumph wordt binnen maximaal 16 werkdagen geleverd. Wanneer u een bestelling plaatst, ontvangt u direct per e-mail een orderbevestiging. Twee werkdagen voor levering nemen wij contact met u op om de aflevering af te stemmen. Dossierkasten van Triumph zijn heel eenvoudig en snel online te bestellen bij ArchiefKast.com.