0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum

Veiligheidskasten

Het is belangrijk dat u uw belangrijke documenten veilig kunt opbergen. Daarom heeft ArchiefKast.com verschillende veiligheidskasten. Dankzij deze kasten zijn uw documenten veilig opgeborgen bij bijvoorbeeld een brand. Deze kasten zijn ook voorzien van een dikke wand en een 5-punts sluiting, dus zijn de kasten ook inbraakwerend. U vindt in onze online webshop veiligheidskasten van het merk Inofec. Uw veiligheidskast wordt binnen 10 werkdagen bij u geleverd. Bestel nu uw nieuwe veiligheidskast.

VeiligheidskastVeiligheidskast

Stalen veiligheidskasten

Uw documenten en andere belangrijke papieren of producten kunt u heel veilig bewaren in één van onze veiligheidskasten. Een veiligheidskast is de meest veilige manier voor archiefopslag. Al deze kasten zijn voorzien van een brandwerende laag. Dit zorgt ervoor dat de inhoud van uw brandwerende archiefkast beschermd wordt bij een eventuele brand. Deze laag is in totaal 30 minuten brandwerend. De kast is ook voorzien van een 5-punts sluiting. Hierdoor is uw kast tevens goed beveiligd tegen inbraak. 

De kasten zijn in meerdere afmetingen en kleuren te bestellen. De veiligheidskasten zijn standaard leverbaar in de kleuren grijs en zwart. Tevens zijn de kasten in 2 verschillende afmetingen te bestellen. U kunt kiezen voor een kast met de afmeting 70bx55dx150h, maar de meeste gekozen veiligheidskast is die met een afmeting van 95bx55dx195h.

Oplevering gebruiksklaar en binnen 10 werkdagen

De metalen veiligheidskasten van ArchiefKast.com worden snel en gebruiksklaar bij u afgeleverd. Deze kasten worden standaard begane grond achter de eerste deur geleverd. Mocht u de kast toch op een verdieping geleverd willen hebben, dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen. Wij schakelen dan een gespecialiseerde transporteur in die dit voor u kan verzorgen. De kosten voor levering op een etage worden separaat in rekening gebracht.

Veiligheidskasten snel en voordelig online kopen

Dé webshop om goedkope veiligheidskasten te kopen is natuurlijk ArchiefKast.com. Via een paar simpele stappen bestelt u de kasten via de online webwinkel. De veiligheidskasten die tot het standaard assortiment behoren, worden binnen slechts 10 werkdagen gebruiksklaar bij u afgeleverd.