Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel A4 ladekast 30bx40dx105h

A4 ladekast 30bx40dx105h

€175,00
(€211,75 Incl. btw)
op bestelling
De scherp geprijsde metalen A4 ladekast van het merk Inofec is voorzien van 18 laden. Afmetingen ladekast 30bx40dx105h.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Scherp geprijsde metalen A4 ladekast Inofec

De Inofec A4 ladekast 18 laden is uiterst scherp geprijsd. Tevens zijn de kasten van solide kwaliteit. De ladekasten zijn afgewerkt met een poedercoating en gefabriceerd uit kwalitatief sterk metaal. De afmetingen van de A4 ladekast zijn 30bx40dx105h waarbij de laden een binnenafmeting hebben van 23bx37dx4,8h. Met maar liefst 18 laden heeft u volop opbergmogelijkheden voor onder andere A4 documenten, maar ook voor enveloppen en kleinere kantoorartikelen. Alle laden zijn bovendien voorzien van een labelhouder. Hiermee geeft u eenvoudig de inhoud per lade aan. Het is echter niet mogelijk om de ladekast af te sluiten daar de kasten niet met een slot zijn uitgevoerd. U heeft de keuze uit 3 verschillende kleuren; zwart, grijs en aluminium. Via de webshop van ArchiefKast.com bestelt u snel en simpel uw Inofec A4 ladekasten.

Gebruiksklare oplevering

ArchiefKast.com zorgt ervoor dat de A4 ladekasten 18 laden van het merk Inofec gratis gebruiksklaar bij u worden opgeleverd. U hoeft enkel maar aan te geven op welke locatie en in welke ruimte u de A4 ladekast geleverd wilt hebben en onze bezorgers zorgen voor de rest. Zodra de kast op de juiste plek staat, wordt het afval verwijderd en retour genomen voor een milieuvriendelijke verwerking. Uw A4 ladekast is direct klaar voor gebruik.

Levertijd

De levertijd van de Inofec A4 ladekast 18 laden bedraagt slechts 10 werkdagen. Dit model behoort namelijk tot het standaard assortiment van ArchiefKast.com en kan zodoende uit voorraad geleverd worden. Wanneer u uw bestelling via de online webwinkel heeft geplaatst, ontvangt u van ons een bevestiging en nemen wij contact met u op omtrent de aflevering. Uw A4 ladekasten koopt u snel via de webshop van ArchiefKast.com.

25018 25004 25013

Aantal Laden / Vakken 18
Aantal Legborden
Binnenmaat 23bx37dx4,8h (binnenmaat lade)
Brandvertragend Nee
Breedte 30 cm
Diepte 40 cm
Draagvermogen per Legbord
Gewicht 30 kg
Hoogte 105 cm
Inclusief Inrichting Ja
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Nee
Mogelijkheid Uittrekframe Nee
Mogelijkheid Uittreklade Nee
Productlijn N.v.t.
Topblad Nee
Uitgevoerd met Slot Nee