Als u een ruime keuze aan afsluitbare kasten wilt, dan is de online webshop van ArchiefKast.com uitermate geschikt. In onze webshop vindt u honderden verschillende kasten. Zo kunt u een keuze maken uit één van onze merken: Inofec, Triumph, Robberechts en Bisley. Daarnaast hebben wij voor u ook verschillende type afsluitbare archiefkasten, bijvoorbeeld roldeurkasten, draaideurkasten en schuifdeurkasten. Door het grote aanbod in onze webwinkel is er altijd wel een afsluitbare kast die aan uw eisen voldoet. Uw kast heeft u al binnen enkele stappen besteld. Alle afsluitbare kasten worden ook volledig gemonteerd bij u geleverd. Bestel nu uw afsluitbare kasten.

Stalen afsluitbare kasten

Alle kasten van ArchiefKast.com zijn gemaakt van zeer sterk staal. Dit betekent dat de kast zeer stevig is en tegen een stootje kan. De afsluitbare kasten zijn ook beschermd tegen kleine krasjes. De kasten zijn namelijk uitgevoerd met een speciale epoxylaag. De afsluitbare kasten zijn uiteraard voorzien van een slot. Het soort slot kan per kast verschillen. Dankzij dit slot weet u dat de inhoud van uw kast altijd veilig bewaard wordt. Deze afsluitbare kasten zijn te bestellen in diverse kleuren, zoals zwart, aluminium, grijs en wit.

Bij vrijwel alle metalen afsluitbare kasten ontvangt u één of meerdere legborden. Dit betekent dat de stalen kasten geschikt zijn om uw administratie of archief in te bewaren. Op de legborden kunt u bijvoorbeeld ordners, papier of ladeboxen plaatsen. Sommige afsluitbare archiefkasten zijn ook geschikt om hangmappen in te bewaren. Aan de legborden kunt u namelijk laterale hangmappen hangen. Bij uw kast kunt u ook ordners en hangmappen kopen. De ordners worden per 20 stuk verkocht en de hangmappen per 50 stuks. 

Uw afsluitbare kasten worden gratis gebruiksklaar opgeleverd

Alle afsluitbare kasten worden door ArchiefKast.com gebruiksklaar bij u geleverd. Dus u hoeft zich geen zorgen te maken om de kasten zelf te monteren en op de juiste plek te zetten. Onze monteurs zorgen ervoor dat dit voor u wordt gedaan. Uw kast wordt kant-en-klaar geleverd, dus ook de legborden worden in de kast gemonteerd. U hoeft ook niks op te ruimen, want onze monteurs nemen al het verpakkingsmateriaal mee retour. 

Kwaliteit archiefkasten snel en voordelig online bestellen

ArchiefKast.com is dé webshop om voordelig uw nieuwe en goedkope afsluitbare archiefkasten online te bestellen. De stalen afsluitbare kasten zijn van uitstekende kwaliteit en worden bovendien binnen 10 werkdagen gebruiksklaar bij u geleverd, mits ze tot het standaard assortiment behoren. In de online webshop vindt u veel verschillende afsluitbare kasten, zoals roldeurkasten, schuifdeurkasten, draaideurkasten en brandwerende archiefkasten.