Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Archiefkast Deluxe 80bx38dx100h

Archiefkast Deluxe 80bx38dx100h

€123,50
(€149,44 Incl. btw)
op bestelling
De draaideurkast Inofec heeft de volgende afmetingen 80bx38dx100h. Uitgevoerd met 2 legborden. Leverbaar in 6 kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Kwaliteit draaideurkast Inofec

Deze voordelige draaideurkast 80bx38dx100h van het merk Inofec is van uitstekende kwaliteit. De kasten zijn uitgevoerd in stevig kwaliteit staal en zijn zodoende zeer solide. De deuren van de draaideurkasten draaien tot 115° graden naar buiten. Om de draaideurkast te beschermen tegen kleine krasjes en deukjes is de kast voorzien van een beschermde epoxylak. De kast heeft de volgende afmetingen 80bx38dx100h. Deze draaideurkast is uitgerust met 2 legborden. Deze kunnen om de 5 cm in de kast gehangen worden. Op de bovenzijde van het legbord kunt u ordners en andere eigendommen plaatsen. U kunt maximaal 2 rijen ordners in de kast plaatsen. De overige ruimte kunt u voor andere kantoorartikelen benutten. De onderzijde van het legbord biedt de mogelijkheid om laterale hangmappen in te hangen. Uw documenten bergt u veilig op in de kast daar deze draaideurkast is voorzien van een kwaliteit cilinderslot met 2 sleutels, waarvan de 2e sleutel als reservesleutel kan dienen. U kunt deze draaideurkasten in maar liefst 6 kleuren bestellen, te weten; zwart, grijs, aluminium, wit, antraciet en beige. Uw draaideurkasten online bestellen doet u eenvoudig in de webshop van ArchiefKast.com.

Gebruiksklare oplevering

ArchiefKast.com zorgt altijd voor een gebruiksklare oplevering. Zo wordt ook de draaideurkast Inofec van 80bx38dx100h gebruiksklaar bij u opgeleverd. U hoeft enkel aan de geven waar u de draaideurkast geplaatst wilt hebben. Onze bezorgers leveren de kast in de gewenste ruimte. Vervolgens wordt de draaideurkast van het verpakkingsmateriaal ontdaan en de legborden worden ingehangen. De kast is nu klaar voor gebruik.

Levertijd

De levertijd van de draaideurkast 80bx38dx100h bedraagt slechts 10 werkdagen. Met uitzondering van de kleuren antraciet en biege welke op bestelling leverbaar zijn. U bestelt de kast snel en eenvoudig via de online webwinkel van ArchiefKast.com. Per mail ontvangt u een bevestiging van uw bestelling. Alvorens wij uw draaideurkast komen afleveren, nemen wij nog contact met u op om de levering met u af te stemmen.

20039 20009 20076 20026 N5629 N5852

Aantal Laden / Vakken
Aantal Legborden 2
Binnenmaat 35 cm diep
Brandvertragend Nee
Breedte 80 cm
Diepte 38 cm
Draagvermogen per Legbord 50 kg
Gewicht 22 kg
Hoogte 100 cm
Inclusief Inrichting Ja
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Nee
Mogelijkheid Uittrekframe Nee
Mogelijkheid Uittreklade Nee
Productlijn Deluxe
Topblad Nee
Uitgevoerd met Slot Ja