Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Archiefkast Deluxe 80bx38dx180h

Archiefkast Deluxe 80bx38dx180h

€133,50 €119,50
(€144,60 Incl. btw)
op voorraad
De Inofec draaideurkast heeft een afmeting van 80bx38dx180h. Uitgerust met 4 legborden die in hoogte verstelbaar zijn. Te bestellen in 6 kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

LET OP: Levering op een etage in een woonhuis zal veelal niet mogelijk zijn. Dit kunnen wij voor u bepalen aan de hand van een inhuisformulier. Als alternatief kunnen wij u eventueel een demontabele archiefkast aanbieden. Deze wijkt qua afmetingen echter iets af.

 

Stabiele draaideurkast Inofec

ArchiefKast.com biedt de draaideurkast 80bx38dx180h van het merk Inofec aan voor een uiterst voordelige prijs. Deze lage prijs gaat echter niet ten koste van de kwaliteit. De kast is gemaakt van kwalitatief goed staal en is daardoor erg stabiel. Deze draaideurkasten zijn daarmee uitermate geschikt voor het archiveren van ordners. De afmetingen van de kast zijn 80bx38dx180h. In een draaideurkast van deze afmeting, welke is voorzien van 4 legborden die om de 5 cm verstelbaar zijn, kunt u 4 rijen ordners kwijt. De kast biedt ruimte aan circa 55 ordners. Daarnaast kunt u nog kleine materialen zoals kantoorartikelen in de draaideurkast opbergen. Hierbij wordt de bodem van de kast meegerekend als aflegruimte. Het is ook mogelijk om laterale A4 hangmappen onder de legborden op te hangen waar u uw dossiers in kunt archiveren en bewaren.

Stevige draaideurkasten

Deze kast is uitgevoerd met draaideuren welke tot maximaal 115° graden naar buiten draaien. De draaideurkasten Inofec zijn voorzien van een beschermingslaag, een zogenaamde epoxylak, die bescherming biedt tegen kleine krasjes. De rechterdeur van de kast bevat een kwalitatief goed cilinderslot, zodat u de kast indien nodig altijd af kunt sluiten. Bij dit slot worden standaard 2 sleutels geleverd.

Kleuren Inofec draaideurkast

Deze draaideurkast kunt u via de online webshop van ArchiefKast.com bestellen in 6 kleuren; wit, zwart, grijs, aluminium, antraciet en beige. Dankzij de diverse kleuren zijn deze geschikt voor elk kantoor. U koopt deze draaideurkast snel en simpel via de online webshop.

Levering gebruiksklaar

De draaideurkast Inofec met de afmeting 80bx38dx180h wordt standaard gebruiksklaar opgeleverd door onze monteurs. De monteurs vragen u op het moment van de levering waar de kast mag komen te staan. Dit kan op een begane grond zijn, maar ook op een etage via trap dan wel lift. Zij zorgen er vervolgens voor dat de kast naar de juiste ruimte wordt gebracht en de legborden op de gewenste hoogte in de kast gehangen worden.

Levertijd

De draaideurkast 80bx38dx180h van het merk Inofec kan binnen slechts 10 werkdagen bij u worden geleverd. Met uitzondering van beige en antraciet welke op bestelling leverbaar zijn. Via een paar simpele stappen bestelt u de draaideurkast via de online webshop. Van uw bestelling ontvangt u een digitale orderbevestiging. Ons verkoopteam neemt 2 werkdagen voor de levering nog even contact met u op om de levering met u kort te sluiten.

20041 20001 20031 20020 N5686 N8886

Aantal Laden / Vakken
Aantal Legborden 4
Binnenmaat 35 cm diep
Brandvertragend Nee
Breedte 80 cm
Diepte 38 cm
Draagvermogen per Legbord 50 kg
Gewicht 41 kg
Hoogte 178 cm
Inclusief Inrichting Ja
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Nee
Mogelijkheid Uittrekframe Nee
Mogelijkheid Uittreklade Nee
Productlijn Deluxe
Topblad Nee
Uitgevoerd met Slot Ja