Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Basic Meerladekast A4 10 laden

Basic Meerladekast A4 10 laden

€118,50
(€143,39 Incl. btw)
op bestelling
De Basic meerladekast A4 van het merk Bisley heeft een afmeting van 27,8bx38dx59h. Voorzien van 10 laden. Te bestellen in diverse kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Solide meerladekast A4 Bisley

Deze zeer solide meerladekast van het merk Bisley is een uitstekende keuze indien u behoefte heeft aan een kast die flexibel en veelzijdig is. Zo heeft deze meerladekast een strakke maar aantrekkelijke uitstraling, die ervoor zorgt dat u deze kast in allerlei verschillende omgevingen kunt gebruiken. Hierbij kunt u zoal denken aan uw kantooromgeving, werkplaats of zelfs thuis. De lades van de kast zijn 100% uittrekbaar, om te zorgen voor optimaal gebruiksgemak, waarbij de lades onderling kunnen worden uitgewisseld. Tevens beschikt de Basic meerladekast over maar liefst 10 verschillende lades, die elk een hoogte hebben van 51mm. Dit alles zorgt ervoor dat het voor u eenvoudig is om vele verschillende zaken gescheiden te bewaren in deze kast. In deze kast worden veelal zaken zoals documenten, pennen, kleine kantoorartikelen en andere benodigdheden opgeslagen. Omdat er veelal kleine en niet-waardevolle spullen worden bewaard in deze meerladekast, beschikt de kast niet over een slot. Dit zorgt er echter wel voor dat de kast over een zeer aantrekkelijke en scherpe prijsstelling beschikt. De lades zijn afgewerkt met een chromen handgreep, waaraan tevens een etikethouder is bevestigd, zodat u de lades goed kunt indelen op inhoud.

Om te zorgen voor een solide kwaliteit is de kast volledig gemaakt van een goede kwaliteit plaatstaal, met een afwerking van gladlak, die de kast ook bescherming biedt tegen eventuele beschadigingen. De onderkant van de meerladekast beschikt over rubberen doppen, waarmee de kast stevig en stabiel op de vloer staat, zonder hierbij beschadigingen toe te brengen aan de ondergrond.

Om de kast verder beter geschikt te laten zijn voor de manieren waarop u deze wilt gebruiken, is het ook mogelijk om verschillende opties aan te brengen op de meerladekast. Hierbij kunt u denken aan onder meer een verrijdbaar onderstel, waarmee de meerladekast dus niet vast zit aan één werkplek, maar op meerdere plekken kan worden gebruikt. Ook kunt u met behulp van inzet- en pennenbakjes de indelingen van de lades aanpassen aan uw wensen.

De Basic meerladekast A4 van Bisley met 10 laden kunt u bestellen op de online webshop van ArchiefKast.com, waarbij u de keuze heeft uit diverse kleuren. Bestel de Basic meerladekast A4 van Bisley met 3 laden eenvoudig via de online webshop van ArchiefKast.com.

Gebruiksklare aflevering

Om u optimaal gebruik te laten maken van uw product, wordt de Basic meerladekast A4 van Bisley met 10 laden door monteurs van ArchiefKast.com bij u gebruiksklaar op locatie afgeleverd. Hierbij wordt de kast geplaatst op de door u gewenste plek en verdieping, waarbij verder alle onderdelen van de meerladekast worden klaargemaakt voor direct gebruik. De monteurs van ArchiefKast.com zorgen er verder voor dat u zich niet druk hoeft te maken over zaken zoals de verpakkingsmaterialen. Deze worden door ons verwijderd van het product en afgevoerd op een milieuvriendelijke manier. Hiermee staat ArchiefKast.com ervoor garant dat u na aflevering direct uw meerladekast van Bisley kunt gebruiken voor het opbergen van spullen.

Levertijd

U kunt de Basic meerladekast A4 van Bisley bestellen op de online webshop van ArchiefKast.com in een paar eenvoudige stappen. Na uw bestelling ontvangt u per mail een orderbevestiging. De ladekast is niet uit voorraad leverbaar en de levertijd bedraagt zodoende langer dan de gebruikelijke levertijd van 10 werkdagen. Om voor een goede aflevering van de meerladekast te zorgen, wordt er 2 werkdagen van te voren telefonisch contact met u opgenomen.

N9484 N7178 N9667 N8637 N9197 N8077 N9800 N7804 N8373 N7265

Aantal Laden / Vakken 10
Aantal Legborden
Binnenmaat
Brandvertragend Nee
Breedte 27,8 cm
Diepte 38 cm
Draagvermogen per Legbord
Gewicht 10 kg
Hoogte 59 cm
Inclusief Inrichting Ja
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Nee
Mogelijkheid Uittrekframe Nee
Mogelijkheid Uittreklade Nee
Productlijn N.v.t.
Topblad Nee
Uitgevoerd met Slot Nee