Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Basic Meerladekast A4 15 laden

Basic Meerladekast A4 15 laden

€199,50
(€241,40 Incl. btw)
op bestelling
De solide Basic meerladekast A4 van het merk Bisley met 15 lades heeft een afmeting van 27,8bx38dx85,7h. Te bestellen in diverse kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Scherp geprijsde meerladekast A4 Bisley

De Basic meerladekast A4 met 15 lades van het merk Bisley biedt u vele verschillende mogelijkheden voor het eenvoudig bewaren van allerlei spullen op een ordelijke manier. De kast is volledig gemaakt van plaatstaal, met daarbij een mooie afwerking van handgrepen en etikethouders die uitgevoerd zijn in chroom. De zakelijke maar tevens neutrale uitstraling, die ervoor zorgt dat de meerladekast geschikt is voor inzet thuis of op het werk, wordt nog versterkt door de afwerking met beschermende gladlak. Aan de onderzijde is de kast voorzien van rubberen doppen voor stabiliteit, waarbij de ondergrond tevens wordt beschermd.

De meerladekast wordt over het algemeen gebruikt voor de opslag van een verscheidenheid aan kantoorbenodigdheden zoals papieren, brieven, schrijfwaren en andere spullen. Hierbij is de Basic meerladekast niet uitgerust met een slot, wat mede te verklaren valt door de vaak niet-waardevolle spullen die over het algemeen worden opgeslagen in de laden. Doordat de meerladekast beschikt over maar liefst 15 verschillende lades, met elk een hoogte van 51 mm, is het voor u gemakkelijk om allerlei zaken en artikelen apart en geordend te bewaren. Daarbij zijn alle lades ook afzonderlijk met elkaar te verwisselen.

Om de inzet van de meerladekast nog verder te laten aansluiten op uw wensen, is het mogelijk om verschillende opties op de kast aan te brengen. Zo is het mogelijk om de lade-indeling aan te passen, met bijvoorbeeld pennen- en inzetbakjes. Daarnaast kunt u de mobiliteit en het gebruik van de kast in de gehele kantooromgeving nog verhogen met behulp van een verrijdbaar onderstel.

De kast is leverbaar in diverse kleuren. U kunt de Basic meerladekast A4 met 15 laden van Bisley online bestellen in de webshop van ArchiefKast.com.

Gebruiksklare aflevering

De monteurs van ArchiefKast.com komen de Basic meerladekast A4 met 15 laden bij u gebruiksklaar afleveren. De kast wordt op de door u gewenst locatie geplaatst en gebruiksklaar gemaakt, waarbij de monteurs tevens spullen zoals verpakkingsmaterialen en dergelijke zullen meenemen en op een milieuvriendelijke manier afvoeren. Bij ArchiefKast.com kunt u er dan ook zeker van zijn dat u direct na aflevering gebruik kunt maken van uw meerladekast.

Levertijd

Voor de Basic meerladekast A4 15 laden van Bisley geldt dat deze niet uit voorraad leverbaar is en zodoende bedraagt de levertijd langer dan de gebruikelijke 10 werkdagen. Nadat u uw product heeft besteld op de online webshop van ArchiefKast.com, sturen wij u per mail een orderbevestiging. Nadat wij de Basic meerladekast in ons magazijn hebben ontvangen, nemen wij telefonisch met u contact op, om de levering van het product af te spreken.

729012 N8343 N7903 N6617 N8475 N8278 N8059 729013 N8342 N7431

Aantal Laden / Vakken 15
Aantal Legborden
Binnenmaat
Brandvertragend Nee
Breedte 27,8 cm
Diepte 38 cm
Draagvermogen per Legbord
Gewicht 20 kg
Hoogte 85,7 cm
Inclusief Inrichting Ja
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Nee
Mogelijkheid Uittrekframe Nee
Mogelijkheid Uittreklade Nee
Productlijn N.v.t.
Topblad Nee
Uitgevoerd met Slot Nee