Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Basic Meerladekast A4 5 laden

Basic Meerladekast A4 5 laden

€95,00
(€114,95 Incl. btw)
op bestelling
De kleine Basic meerladekast A4 Bisley met 5 laden heeft een afmeting van 27,8bx38dx32,5h. Te bestellen in diverse kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Bisley voordelige meerladekast A4

De Basic meerladekast A4 van het merk Bisley is een compacte kast, met de afmeting 27,8bx38bx35h, met 5 lades, die elk een hoogte hebben van 51 mm. De meerladekast is volledig gefabriceerd van plaatstaal, zodat de kast een solide en stevige kwaliteit heeft. De kast is tevens afgewerkt met een gladlak. Vooral voor het opbergen van kleine kantoorartikelen, zoals papieren, documenten, pennen en andere spullen, is deze kast erg geschikt. Omdat deze spullen veelal niet erg waardevol zijn, beschikt de meerladekast niet over een slot. Voordeel hiervan is dat de prijs wel erg scherp en aantrekkelijk is. De 5 laden kunnen volledig worden uitgetrokken en zijn tevens onderling verwisselbaar, om zo het gebruik van de kast verder flexibeler en eenvoudiger te maken. Aan de voorzijde van de lade zijn etikethouders en chromen handgrepen bevestigd, wat de kast een mooie nette uitstraling geeft. Om ervoor te zorgen dat de meerladekast stabiel staat op de vloer, beschikt de kast over rubberen doppen aan de onderzijde. Bij deze kast heeft u verder nog de mogelijkheid om bepaalde opties toe te voegen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een verrijdbaar onderstel, om zo het gebruik van de meerladekast door het hele kantoor mogelijk te maken. Verder kunt u de functionaliteit van de lades vergroten met behulp van verschillende pennenbakjes en lade-indelingen. Bestel de Basic meerladekast A4 met 5 laden van het merk Bisley nu snel via de online webshop op ArchiefKast.com, waarbij u keuze heeft uit een grote verscheidenheid van kleuren.

Gebruiksklare oplevering

Om voor een optimale service te zorgen, komen de monteurs van ArchiefKast.com de meerladekast bij u op locatie gebruiksklaar afleveren. Hierbij wordt de kast eventueel geplaatst op een hogere verdieping. Tevens zorgen de monteurs ervoor dat het product helemaal gereed voor gebruik wordt gemaakt, zoals het plaatsen van de laden en het verwijderen en afvoeren van de verpakkingmaterialen. U kunt er zeker van zijn dat na aflevering van het product door ArchiefKast.com, de Basic meerladekast direct gereed is voor gebruik.

Levertijd

De Basic meerladekast A4 met 5 laden van Bisley is niet uit voorraad leverbaar, waardoor de levertijd langer dan de gebruikelijke 10 werkdagen bedraagt. De ladekast behoort namelijk niet tot het standaardassortiment van ArchiefKast.com. U ontvangt, na uw bestelling op de online webshop van ArchiefKast.com, een orderbevestiging per mail. Om te zorgen voor een goede levering wordt er 2 werkdagen van te voren met u telefonisch contact opgenomen, waarbij alles nog even wordt doorgenomen.

P3586 N8503 729011 P3561 N6565 N9382 N8714 N8222 N6566 N9558

Aantal Laden / Vakken 5
Aantal Legborden
Binnenmaat
Brandvertragend Nee
Breedte 27,8 cm
Diepte 38 cm
Draagvermogen per Legbord
Gewicht 20 kg
Hoogte 32,5 cm
Inclusief Inrichting Ja
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Nee
Mogelijkheid Uittrekframe Nee
Mogelijkheid Uittreklade Nee
Productlijn N.v.t.
Topblad Nee
Uitgevoerd met Slot Nee