Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Basic Meerladekast A4 6 laden

Basic Meerladekast A4 6 laden

€108,50
(€131,29 Incl. btw)
op bestelling
De Basic meerladekast A4 Bisley met 6 laden is een solide multifunctionele kast. Afmetingen 27,8bx38dx59h. Te bestellen in 10 kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Kwaliteit meerladekast A4 Bisley

De gemakkelijk te gebruiken Basic meerladekast van Bisley met 6 laden, is een allround kast die voor allerlei verschillende opbergtoepassingen valt te gebruiken. De kast is volledig gemaakt van een hoge kwaliteit plaatstaal, waardoor de kast erg stevig en solide is. Het ontwerp van de meerladekast maakt het voor u mogelijk om de kast zowel op het werk als thuis te gebruik voor opbergen van documenten, pennen en andere kantoorartikelen. De kast, met de afmeting 27,8bx38dx59h, heeft verder een afwerking van gladlak, die bescherming bieden tegen allerlei beschadigingen in het gebruik. De 6 laden, die elk een hoogte hebben van 87mm, geven een behoorlijke opslagcapaciteit aan de kast. De kast wordt vooral gebruikt voor het bewaren en opslaan van de kleinere kantoorartikelen en –spullen. Hierbij beschikt de kast echter niet over een slot om de kast af te sluiten.

De voorzijde van de laden bestaat uit een chromen greephouder, wat zorgt voor een mooie afwerking van de kast en een etikethouder, om eventueel aan te geven wat voor spullen zijn opgeborgen in de lade. De laden zijn volledig uittrekbaar, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de ladecapaciteit, waarbij u de lades ook eventueel onderling kunt verwisselen. Voor de bescherming van de vloer, bij het eventueel verschuiven van de meerladekast, is de onderzijde voorzien van rubberdopjes.

Deze meerladekast van Bisley kan nog worden aangevuld met een aantal opties, die het aantal toepassingen van de kast nog verder uitbreiden. Hierbij is het bijvoorbeeld mogelijk om een verrijdbaar onderstel te bevestigen aan de onderzijde, waardoor de kast mobiel kan worden gebruikt in huis of kantoor. Verder zijn er ook diverse inzetbakjes mogelijk voor de indeling van de lades, voorbeelden hiervan zijn pennenbakjes en andere lade-indelingen.

De Basic meerladekast van Bisley met 6 laden is verkrijgbaar in 10 kleuren. U kunt deze kast gemakkelijk bestellen via de online webshop van ArchiefKast.com.

Gebruiksklare oplevering

De Basic meerladekast Bisley met 6 laden wordt door de monteurs van ArchiefKast.com helemaal gebruiksklaar bij u op locatie afgeleverd. Naast het verwijderen en afvoeren van de verpakkingsmaterialen op een milieuvriendelijke manier, zorgen de monteurs er tevens voor dat de kast wordt weggezet op de door u gewenste plek, wat eventueel op een hogere verdieping kan zijn. ArchiefKast.com zorgt er voor dat na bezorging uw kast direct gereed is voor gebruik.

Levertijd

De Basic meerladekast met 6 laden van Bisley is niet uit voorraad leverbaar, waardoor de levertijd meer dan de gebruikelijke 10 werkdagen bedraagt. Dit komt doordat de meerladekast niet tot het standaardassortiment behoort. Van uw bestelling ontvangt u, nadat deze door ons is ontvangen, per mail een orderbevestiging. Daarna zal er 2 werkdagen van te voren met u telefonisch contact worden opgenomen over de levering van de door u bestelde meerladekast.

N8476 N8049 N6950 N9312 N8020 N7072 N6832 P3067 N8341 N7192

Aantal Laden / Vakken 6
Aantal Legborden
Binnenmaat
Brandvertragend Nee
Breedte 27,8 cm
Diepte 38 cm
Draagvermogen per Legbord
Gewicht 15 kg
Hoogte 59 cm
Inclusief Inrichting Ja
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Nee
Mogelijkheid Uittrekframe Nee
Mogelijkheid Uittreklade Nee
Productlijn N.v.t.
Topblad Nee
Uitgevoerd met Slot Nee