Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Brandwerende archiefkast 70bx55dx195

Brandwerende archiefkast 70bx55dx195

€799,50
(€967,40 Incl. btw)
op bestelling
De brandwerende archiefkast INOstandaard 70bx55dx195h is voorzien van 4 legborden. Te bestellen in 2 kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Brandwerende archiefkast 70bx195h

Indien u op zoek bent naar een betaalbare oplossing voor het op goed beschermde manier opslaan van uw documenten, dan is de brandwerende archiefkast van Inofec de ideale keus. Deze kast, die een afmeting heeft van 70bx55dx195h, is brandwerend, waarbij de kast voldoet aan de normeis omtrent thermische isolatie van DIN4102. Dit houdt in dat in het geval van een brand de kast voor een periode van ongeveer een half uur brandvertragend is. Hiervoor is er in de dubbele kastdeur en kastwanden glaswol aangebracht, wat voor de brandvertragende isolatie zorgt.

Daarnaast is de stevige kast, die gemaakt is van de hoogste kwaliteit gelast staal, ook goed geschikt voor opbergen van documenten op een goed beveiligde manier. Dit kan namelijk dankzij een 5 puntssluiting veiligheidsslot met 2 sleutels. De afwerking met een krasbestendige epoxylaag lak zorgt voor bescherming van het oppervlak van de brandwerende kast.

Voor het opbergen van alle documenten, dossiers en andere kantoorartikelen is de inbraakwerende kast uitgerust met 4 verschillende legborden, die op verschillende hoogtes kunnen worden opgehangen. De deuren kunnen tot maar liefst 180º worden geopend en gedraaid. Dit maakt het makkelijk om spullen op te bergen en gebruik te maken van de archiefkast.

Via de online webshop op ArchiefKast.com kunt u deze brandwerende archiefkast direct bestellen, waarmee u zeker weet dat uw spullen goed worden bewaard. Leverbaar in de kleuren lichtgrijs en zwart.

Levering product en eventuele speciale bezorging

De door u bestelde brandwerende archiefkast wordt standaard bij u achter de eerste deur afgeleverd. Dit betekent dat de archiefkast niet standaard gebruiksklaar wordt ingehuisd. Indien u echter toch zou willen dat de archiefkast bij u op locatie gebruiksklaar en eventueel op verdieping wordt afgeleverd, kunnen wij dit laten doen door een gespecialiseerde transporteur. Hiervoor zullen echter wel extra kosten in rekening worden gebracht.

Levertijd

De brandwerende archiefkast INOstandaard is enkel op bestelling leverbaar. Dat betekent dat de levertijd langer is dan de gebruikelijke 10 werkdagen. U ontvangt, nadat u uw bestelling heeft geplaatst op de webshop van ArchiefKast.com, van ons een ontvangstbevestiging. Vervolgens zal er 2 werkdagen van te voren telefonische contact met u worden opgenomen over de precieze levering van de bestelde producten.

P1284 P3818

Aantal Laden / Vakken
Aantal Legborden 4
Binnenmaat
Brandvertragend Ja
Breedte 70 cm
Diepte 55 cm
Draagvermogen per Legbord
Gewicht 100 kg
Hoogte 195 cm
Inclusief Inrichting Ja
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Nee
Mogelijkheid Uittrekframe Nee
Mogelijkheid Uittreklade Nee
Productlijn Standaard
Topblad Nee
Uitgevoerd met Slot Ja