Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Brandwerende archiefkast 95bx55dx195h

Brandwerende archiefkast 95bx55dx195h

€689,50
(€834,30 Incl. btw)
op voorraad
De brandwerende archiefkast INOstandaard van het merk Inofec heeft de afmeting 95bx55dx195h. Te bestellen in 2 kleuren.
 • Bestel 2 voor €655,03 per stuk en bespaar 5%
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Stevige brandwerende archiefkast

De brandwerende archiefkast van het merk Inofec met de afmeting 95bx55dx195h is een uitstekende oplossing voor het bewaren van allerlei documenten en ordners op een veilige manier. De archiefkast, die is gemaakt van duurzaam gelast metaal, voldoet aan de norm van thermische isolatie DIN 4102. Dit houdt in dat de kast een dubbele wand heeft, die is gevuld met glaswol. In het geval van brand zorgen deze isolatiematerialen ervoor dat de brand voor ongeveer een half uur wordt vertraagd. Hiermee zijn uw documenten in de archiefkast goed beschermd.

De kast is verder afgewerkt met een krasvrije epoxylaag lak, om de kast minder schadegevoelig te maken. De brandwerende kast is uitgerust met 4 legborden, die op verschillende hoogtes kunnen worden ingesteld. Het gewicht van de kast bedraagt 130 kg. De binnenmaten van de kast zijn: 85 cm breed x 48 cm diep x 182 cm hoog.

Voor het afsluiten is de archiefkast uitgerust met een veiligheidsslot voorzien van een 5 puntssluiting met hierbij 2 sleutels. Hierdoor is de kast in staat om alle documenten, mappen en andere kantoorartikelen op een veilige manier te bewaren. De kastdeuren kunnen 180º worden geopend en gedraaid, hiermee is het gemakkelijk om de documenten en dergelijke op te bergen in de kast.

De brandwerende archiefkast INOstandaard van Inofec is gemakkelijk in een paar stappen in de online webshop van ArchiefKast.com te bestellen. Leverbaar in de kleuren: lichtgrijs en zwart.

Levering product en eventueel speciale bezorging

De brandwerende archiefkasten die u besteld bij ArchiefKast.com zullen door ons standaard op uw adres worden afgeleverd, achter de eerste deur. Het is mogelijk om de kast gebruiksklaar op te leveren op de begane grond of een etage, echter worden hiervoor extra kosten in rekening gebracht. Dit wordt dan namelijk door een externe transporteur gedaan. Hierover kunt u vooraf bij ons informatie aanvragen.

Levertijd

Voor de brandwerende archiefkast INOstandaard in de kleuren lichtgrijs en zwart bedraagt de levertijd maximaal 10 werkdagen. Omdat deze producten zich standaard in ons assortiment bevinden, is het voor ons mogelijk om deze brandwerende archiefkast snel te kunnen leveren. Nadat uw bestelling in onze online webshop is binnengekomen, sturen wij u vervolgens per mail een orderbevestiging. Voor de precieze aflevering van het product nemen wij 2 werkdagen van te voren telefonisch contact op.

24032 24033

Aantal Laden / Vakken
Aantal Legborden 4
Binnenmaat 85bx48dx182h
Brandvertragend Ja
Breedte 95 cm
Diepte 55 cm
Draagvermogen per Legbord 50 kg
Gewicht 130 kg
Hoogte 195 cm
Inclusief Inrichting Ja
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Nee
Mogelijkheid Uittrekframe Ja
Mogelijkheid Uittreklade Nee
Productlijn Standaard
Topblad Nee
Uitgevoerd met Slot Ja