Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Dossierkast Deluxe 2 laden

Dossierkast Deluxe 2 laden

€185,00
(€223,85 Incl. btw)
op bestelling
De voordelige dossierkast Deluxe 2 laden van het merk Inofec heeft een afmeting van 47bx62,2dx71,1h. De laden zijn volledig uittrekbaar. In 4 kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Stevige hangmappenkast Inofec

De Inofec hangmappenkast Deluxe met 2 laden heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De kwaliteit van deze hangmappenkast komt tot uiting in een aantal eigenschappen. Eén van die eigenschappen is dat de laden van de kast 100% uittrekbaar zijn, zodat u de volledige capaciteit van de laden kunt benutten. De laden zijn eenvoudig te openen dankzij de soepel lopende geleiders waarmee de laden zijn uitgerust. De hangmappenkast is eveneens uitgevoerd met ladeblokkering. Dit systeem voorkomt dat u meer dan één lade tegelijk uit kunt trekken en de kast daardoor naar voren gaat kantelen. De laden zijn zowel geschikt voor A4 als voor folio hangmappen. U kunt namelijk zelf de afstand bepalen met behulp van de breedtegeleider. Beide laden zijn uitgevoerd met een labelhouder, zo kunt u per lade de inhoud aangeven. De kast is uitgerust met een centraal slot. Hiermee sluit u in één handeling beide laden af. Doordat de kast is af te sluiten, kunt u ook veilig vertrouwelijke dossiers in de kast bewaren. Deze kast is leverbaar in 4 kleuren; wit, zwart, grijs en aluminium. Via de online webshop van ArchiefKast.com bestelt u eenvoudig en snel uw hangmappenkasten.

Gebruiksklare oplevering

De 2 laden hangmappenkast Deluxe van het merk Inofec wordt altijd volledig gebruiksklaar bij u opgeleverd door het bezorgteam van ArchiefKast.com. U hoeft enkel maar aan te geven waar de kast geplaatst mag worden. Onze bezorgers zorgen ervoor dat de kast vervolgens op de gewenste locatie geplaatst worden alwaar de verpakking wordt verwijderd. De hangmappenladekast is nu direct klaar voor gebruik. Deze service is overigens inclusief retourname van de verpakking.

Levertijd

De Inofec hangmappenkasten met 2 laden uit de serie Deluxe worden al binnen 10 werkdagen gebruiksklaar bij u opgeleverd. Dit model kast behoort namelijk tot het standard assortiment van ArchiefKast.com en kan zodoende direct uit voorraad geleverd worden. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, wordt deze digitaal bevestigd. Vervolgens nemen wij 2 werkdagen voor levering contact met u op om de levering af te stemmen.

23048 23046 23012 23047

Aantal Laden / Vakken 2
Aantal Legborden
Binnenmaat
Brandvertragend Nee
Breedte 47 cm
Diepte 62 cm
Draagvermogen per Legbord 50-80 kg
Gewicht 28,6 kg
Hoogte 71 cm
Inclusief Inrichting Nee
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Nee
Mogelijkheid Uittrekframe Nee
Mogelijkheid Uittreklade Nee
Productlijn Deluxe
Topblad Nee
Uitgevoerd met Slot Ja