Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Dossierkast Deluxe 4 laden

Dossierkast Deluxe 4 laden

€236,50
(€286,17 Incl. btw)
op voorraad
De Deluxe dossierkast met 4 laden van het merk Inofec heeft de volgende afmetingen 47bx62,2dx132,1h. A4 en folio hangmappen. In 4 kleuren.
 • Bestel 3 voor €224,68 per stuk en bespaar 5%
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Voordelige dossierkast Inofec

De dossierkast Deluxe van het merk Inofec is niet alleen een zeer voordelige kast, maar ook erg solide. De constructie van de kast is volledig gelast wat de stevigheid van de kast ten goede komt. Daarnaast komt de kwaliteit tot uiting in een aantal kenmerken van de laden van de kast. Zo zijn de laden voorzien van soepel lopende kogelgelagerde geleiders, waardoor u de laden gemakkelijk kunt openen en sluiten. De laden zijn 100% uittrekbaar, waardoor u de volledige capaciteit van de laden kunt benutten. De kast is bovendien van ladeblokkering voorzien. Dit systeem voorkomt dat u meer dan 1 lade tegelijk uit kunt trekken waardoor de kast naar voren zou kunnen kantelen. De kast biedt u de mogelijkheid om zowel met A4 als met folio hangmappen in te richten. Met behulp van de breedtegeleider bepaalt u namelijk zelf de gewenste afstand. De dossierkast is uitgevoerd met 4 laden welke u middels een centraal slot afsluit. Met name bij het archiveren van vertrouwelijke dossiers, is het noodzakelijk dat de kast goed af te sluiten is. Alle 4 de laden zijn voorzien van een stalen labelhouder, zodat u gemakkelijk de inhoud per lade aan kunt geven. De dossierkasten Deluxe met 4 laden van het merk Inofec zijn te bestellen in 4 kleuren, namelijk in; wit, zwart, lichtgrijs en aluminium. Via de online webwinkel van ArchiefKast.com koopt u deze hangmappenkasten snel en eenvoudig.

Gebruiksklare levering

Het bijkomende voordeel om uw dossierkasten Deluxe bij ArchiefKast.com te bestellen, is de gebruiksklare aflevering. Met name wanneer de kast voor een etage bestemd is die enkel via een trap te bereiken is, kunnen wij u veel zorgen uit handen nemen. U hoeft de kast namelijk niet zelf naar boven te sjouwen, maar onze bezorgers nemen dit voor hun rekening. U geeft aan waar de kast mag komen te staan en het bezorgteam plaatst hier de kast. Het verpakkingsmateriaal wordt verwijderd en op een milieuvriendelijke manier afgevoerd.

Levertijd

De levertijd van de Deluxe dossierkast 4 laden van het merk Inofec bedraagt slechts 10 werkdagen. De kast behoort namelijk tot het standaard assortiment van ArchiefKast.com en is daardoor direct uit voorraad leverbaar. U plaatst uw online bestelling eenvoudig via de webwinkel. Deze bestelling wordt door ons digitaal aan u bevestigd en vervolgens nemen wij 2 werkdagen voor levering contact met u op.

23054 23052 23014 23053

Aantal Laden / Vakken 4
Aantal Legborden
Binnenmaat
Brandvertragend Nee
Breedte 47 cm
Diepte 62 cm
Draagvermogen per Legbord
Gewicht 49,5 kg
Hoogte 132 cm
Inclusief Inrichting Nee
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Nee
Mogelijkheid Uittrekframe Nee
Mogelijkheid Uittreklade Nee
Productlijn Deluxe
Topblad Nee
Uitgevoerd met Slot Ja