Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Draaideurkast 92b x 194h bouwpakket

Draaideurkast 92b x 194h bouwpakket

€175,00
(€211,75 Incl. btw)
op bestelling
Draaideurkast 92b x 194h bouwpakket. Voorzien van 4 legborden. Leverbaar in midgrijs, lichtgrijs, zwart, aluminium en wit.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Scherp geprijsde bouwpakket archiefkast Inofec

Deze demontabele archiefkast is zeer scherp geprijsd. De afmetingen van de bouwpakket kast zijn 92bx42dx194h. Het is een zeer stevige kast die een behoorlijk gewicht aan inhoud dragen. Standaard is deze bouwpakket archiefkast uitgevoerd met 4 verstelbare legborden welke geschikt zijn voor zowel de archivering van ordners als laterale A4 hangmappen. In totaal kunt u maar liefst 5 rijen ordners in deze kast kwijt.

Documenten veilig opbergen in bouwpakket kast

Om de kasten te beschermen tegen kleine krasjes en deukjes zijn deze voorzien van een speciale lak. Uw documenten kunt u bovendien veilig opbergen in deze kasten dankzij het solide slot waarmee de kasten zijn uitgevoerd. En mocht u onverhoopt een sleutel kwijt raken, geen nood. Standaard worden er 2 sleutels geleverd bij het slot.

Te bestellen in 5 kleuren

U kunt deze bouwpakket kast bestellen in de kleuren midgrijs RAL 7037, lichtgrijs RAL 7035, zwart RAL 9005, aluminium RAL 9006 en wit RAL 9016. Zodoende lukt het altijd wel een kleur te vinden die aansluit bij de rest van uw kantoormeubilair. Bestel uw demontabele archiefkast eenvoudig via de online shop van ArchiefKast.com.

Gratis geleverd en gemonteerd

Zoals alle kasten die wij leveren, worden ook de demontabele archiefkasten gratis geleverd en gemonteerd. Zeker bij levering op een etage in een woonhuis kan een gemonteerde kast niet altijd naar boven. Deze bouwpakket kast kan dan uitkomst bieden, omdat de kast pas op de etage wordt gemonteerd. Na de gebruiksklare levering nemen onze bezorgers alle verpakkingsmaterialen mee retour, zodat u opgeruimd weer aan de slag kunt.

Levering binnen 10 werkdagen

De demontabele archiefkasten behoren tot het standaard assortiment. Dat betekent dat deze kasten al binnen 10 werkdagen bij u geleverd kunnen worden. Wanneer wij uw bestelling ontvangen hebben, krijgt u hiervan een bevestiging en wordt de levering in gang gezet. Enkele dagen voor de levering ontvangt u van ons bericht met de exacte leverdatum.

20032 20033 20029 20034 20036

Aantal Laden / Vakken
Aantal Legborden 4
Binnenmaat
Brandvertragend Nee
Breedte 92 cm
Diepte 42 cm
Draagvermogen per Legbord 50 kg
Gewicht 60,52 kg
Hoogte 194 cm
Inclusief Inrichting Ja
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Nee
Mogelijkheid Uittrekframe Nee
Mogelijkheid Uittreklade Nee
Productlijn N.v.t.
Topblad Nee
Uitgevoerd met Slot Ja