Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Draaideurkast Basic 92bx40dx195h

Draaideurkast Basic 92bx40dx195h

€298,00
(€360,58 Incl. btw)
op bestelling
De Basic draaideurkast van het merk Bisley heeft de afmeting 92bx40dx195h. Voorzien van 4 verstelbare legborden. Te bestellen in 4 kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Hoge kwaliteit draaideurkast Basic

De Bisley draaideurkast uit de serie Basic heeft een compleet gelaste en versterkte ombouw en is bovendien voorzien van een krasbestendige structuurlak. Deze lak zorgt ervoor dat de kast beschermd is tegen lichte schade, zoals kleine krasjes en deukjes. Bovendien zijn de draaideurkasten Basic voorzien van een 3-punt sluitmechanisme. Door dit mechanisme sluit de kast op 3 plaatsen wat zorgt voor extra veiligheid. Zo kunt u gerust vertrouwelijke documenten in de kast opbergen. Het bijgeleverde slot is voorzien van 2 sleutels. De kast is uitgevoerd met 4 verstelbare legborden die u kunt gebruiken voor zowel ordners als laterale hangmappen. De legborden zijn aan de onderzijde uitgevoerd met een richel waaraan u de laterale hangmappen op kunt hangen. De kast biedt in totaal plaats aan 5 rijen ordners waarbij de bodem meegerekend wordt als aflegruimte. De draaideurkast Basic heeft een afmeting van 92bx40dx195h. U kunt deze kast in 4 verschillende kleuren bestellen; zwart, lichtgrijs, antraciet en aluminium. Uw Bisley draaideurkasten uit de serie Basic bestelt u eenvoudig en snel via de online webwinkel van ArchiefKast.com.

Gratis levering en installatie

De Basic draaideurkast van het merk Bisley wordt gratis gebruiksklaar door de bezorgers van ArchiefKast.com bij u afgeleverd. Wat houdt een gebruiksklare levering exact in? De bezorgers plaatsen de draaideurkasten Basic netjes op de door u aangegeven locatie alwaar zij alle verpakking van de kast verwijderen. Hierna worden de 4 legborden op de door u gewenste hoogte in de kast gehangen. Het verpakkingsmateriaal wordt bovendien retour genomen en op een milieuvriendelijke manier verwerkt.

Levertijd

De levertijd van deze Basic draaideurkast van het merk Bisley bedraagt maximaal enkele weken. Dit model maakt geen deel uit van het standaard assortiment van ArchiefKast.com en zodoende bedraagt de levertijd wat langer. Zodra wij uw online bestelling hebben ontvangen, wordt deze digitaal door ons bevestigd. Bij binnenkomst in ons magazijn nemen wij contact met u op om de aflevering kort te sluiten.

P2697 N6748 P2698 729018

Aantal Laden / Vakken N.v.t.
Aantal Legborden 4
Binnenmaat
Brandvertragend Nee
Breedte 92 cm
Diepte 40 cm
Draagvermogen per Legbord
Gewicht 60 kg
Hoogte 195 cm
Inclusief Inrichting Ja
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Nee
Mogelijkheid Uittrekframe Nee
Mogelijkheid Uittreklade Nee
Productlijn N.v.t.
Topblad Nee
Uitgevoerd met Slot Ja