Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Everyday Draaideurkast 90bx42dx100h

Everyday Draaideurkast 90bx42dx100h

€339,50
(€410,80 Incl. btw)
op bestelling
De Everyday draaideurkast met 1 legbord van het merk Triumph heeft een afmeting van 90bx42dx100h. Te bestellen in diverse kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Scherpe prijs-kwaliteitverhouding draaideurkast Triumph

De draaideurkast Everyday van het merk Triumph met de afmeting 90bx42dx99,2h is een kast met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, die erg geschikt is voor het bewaren van allerlei documenten. De draaideurkast zelf is gemaakt van metaal en heeft een gelaste romp, waarmee de kast voldoet aan alle internationale eisen omtrent ontwerp en productie.

Voor de bescherming is de kast afgewerkt met een epoxylaag lak die krasbestendig is. De metalen kast beschikt over geïntegreerde deurgrepen die de kast een stijlvol en strak uiterlijk geven. Hierdoor kan de compacte kast, ondanks de scherpe prijs die we u bij ArchiefKast.com kunnen aanbieden, van toegevoegde waarde zijn voor de uitstraling van uw kantooromgeving.

Voor het opbergen van al uw documenten beschikt de kast over 1 legbord, waar ordners, mappen en andere documenten kunnen worden bewaard. Verder kan het legbord worden gebruikt voor het ophangen van dossiers en hangmappen. Hiermee kunt u een behoorlijke hoeveelheid opbergen in de draaideurkast. Om ervoor te zorgen dat de draaideurkast veilig kan worden afgesloten, beschikt deze kast over een 3 puntssluiting slot van goede kwaliteit met 2 sleutels. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw documenten veilig zijn opgeborgen in de draaideurkast.

Er is een grote verscheidenheid aan kleurkeuzes, u kunt namelijk kiezen uit verschillende kleuren. Bestel de Everyday draaideurkast inclusief 1 legbord nu snel op de online webwinkel van ArchiefKast.com.

Gebruiksklare oplevering

De monteurs van ArchiefKast.com zorgen ervoor dat de draaideurkast Everyday van Triumph bij u op locatie helemaal gebruiksklaar wordt afgeleverd. Dit houdt in dat de legborden netjes in de kast worden opgehangen en dat de kast ook wordt opgesteld naar uw wensen. De verpakkingsmaterialen worden eveneens verwijderd en meegenomen door onze monteurs. Hierdoor zorgen de monteurs ervoor dat de plaatsing van de kast voor geen overlast zorgt en u direct de kast kunt gebruiken voor het bewaren en opslaan van documenten en andere zaken.

Levertijd

Via de online webshop van ArchiefKast.com kunt u deze kast gemakkelijk in een paar stappen bestellen. De levertijd voor de draaideurkast bedraagt enkele weken. Nadat deze bestelling door ons is ontvangen, krijgt u hierop een orderbevestiging terug. Vervolgens zal er 2 werkdagen voor de levering telefonisch contact met u hierover worden opgenomen, waarin de precieze aflevering van de draaideurkast met u wordt doorgenomen.

729030 729028 P3714 N8054 729027 N8327 P0282 N9653 729029

Aantal Laden / Vakken N.v.t.
Topblad Nee
Productlijn N.v.t.
Mogelijkheid Uittreklade Nee
Mogelijkheid Uittrekframe Nee
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Nee
Inclusief Inrichting Ja
Hoogte 100 cm
Gewicht 22 kg
Draagvermogen per Legbord
Diepte 42 cm
Breedte 90 cm
Brandvertragend Nee
Binnenmaat
Aantal Legborden 1
Uitgevoerd met Slot Ja