Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Everyday Draaideurkast 90bx42dx194h

Everyday Draaideurkast 90bx42dx194h

€419,50
(€507,60 Incl. btw)
op bestelling
De Everyday draaideurkast inclusief 4 legborden van het merk Triumph heeft een afmeting van 90bx42dx194h. Te bestellen in diverse kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Solide Everyday draaideurkast van Triumph

De draaideurkast Everyday van Triumph met de afmetingen 90bx42dx194h is een solide kast en een uitstekende keus door de scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Deze kast beschikt over veel opbergruimte. De volledig gelaste metalen kast voldoet aan de hoogste internationale eisen qua ontwerp en productie. Voor de bescherming is de draaideurkast afgewerkt met een krasbestendige en milieuvriendelijke epoxylak, zodat de kast niet snel kan beschadigen. De geïntegreerde deurgrepen zorgen ervoor dat de draaideurkast een mooie en stijlvolle afwerking heeft.

De 4 legborden bieden u de mogelijkheid om grote hoeveelheden documenten en andere kantoorartikelen te bewaren in deze kast. Verder zijn de legborden ook geschikt voor laterale hangmappen. Onder de legborden kunt u deze namelijk ophangen, zodat uw dossiers op een overzichtelijke manier kunnen worden opgeslagen en geraadpleegd. Uiteraard kunt u bovenop de legborden ordners opbergen. Om er voor te zorgen dat deze documenten veilig zijn opgeslagen in de draaideurkast, beschikt de kast over een stevig slot met 3 puntssluiting. Bij de kast worden 2 sleutels meegeleverd, zodat u altijd nog een reservesleutel heeft.

Doordat de kast leverbaar is in verschillende kleuren, is deze kast mede dankzij de strakke en zakelijke uitstraling, in vrijwel elke kantooromgeving te plaatsen. Deze draaideurkast is online eenvoudig te bestellen via de webshop van ArchiefKast.com.

Gebruiksklare oplevering

Nadat u de draaideurkast Everyday van Triumph bij ArchiefKast.com heeft besteld, zal deze door de monteurs gebruiksklaar worden opgeleverd, zonder dat u hiervoor maar enige moeite hoeft te doen. Zo wordt de kast op de door u gewenste locatie in het gebouw afgeleverd en direct gereed gemaakt voor gebruik. Hierbij worden alle verpakkingsmaterialen door de monteurs verwijderd en afgevoerd. Hiermee zorgt ArchiefKast.com er dus voor dat u zonder problemen snel gebruikt kunt maken van de draaideurkast Everyday.

Levertijd

De Everyday draaideurkast met 4 legborden van Triumph is leverbaar binnen enkele weken. Nadat u uw bestelling via de webwinkel van ArchiefKast.com heeft geplaatst, ontvangt u per mail een orderbevestiging. Vervolgens zal 2 werkdagen voor de uiteindelijke levering van de draaideurkast, contact met u worden opgenomen over de levering van de kast van ArchiefKast.com.

729026 729024 N6575 N9952 N9652 N9927 P0280 N7746 729025

Aantal Laden / Vakken N.v.t.
Topblad Nee
Productlijn N.v.t.
Mogelijkheid Uittreklade Nee
Mogelijkheid Uittrekframe Nee
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Nee
Inclusief Inrichting Ja
Hoogte 194 cm
Gewicht 60 kg
Draagvermogen per Legbord
Diepte 42 cm
Breedte 90 cm
Brandvertragend Nee
Binnenmaat
Aantal Legborden 4
Uitgevoerd met Slot Ja