Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Folderkast 100bx42dx195h

Folderkast 100bx42dx195h

€267,50
(€323,68 Incl. btw)
op bestelling
De Inofec folderkast met draaideuren heeft de afmeting 100bx42dx195h. Met 3 opklapbare legborden. Te bestellen in 6 kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Voordelige folderkast Inofec met draaideuren

De folderkast met draaideuren van het merk Inofec is een zeer voordelige kast én bovendien van uitstekende kwaliteit. De kast is vervaardigd uit sterk metaal en is tevens voorzien van een epoxylak. Deze lak biedt de folderkast bescherming tegen krassen en kleine deukjes. Dit model folderkast is uitgevoerd met 3 opklapbare legborden welke zoals de omschrijving al aangeeft, zeer geschikt zijn voor het tonen van uw tijdschriften, folders, magazines en andere documentatie. Achter deze opklapbare legborden bevinden zich legborden voor voorraad, evenals de onderkast welke is voorzien van 1 legbord. Deze onderkast is af te sluiten middels een slot waarbij 2 sleutels worden bijgeleverd. Deze folderkasten met draaideuren zijn uitermate geschikt om in uw wachtkamer of receptieruimte te plaatsen. Zodoende kunt u folders, tijdschriften en dergelijke direct beschikbaar stellen voor uw cliënten, bezoekers of medewerkers. De afmetingen van de kast met draaideuren zijn 100bx42dx195h. U kunt deze folderkast bestellen in de volgende 6 kleuren; zwart, lichtgrijs, aluminium, wit, antraciet en beige. Via de online webshop van Archiefkast.com bestelt u snel en eenvoudig uw Inofec folderkast met draaideuren.

Gebruiksklare en kosteloze aflevering

De door u bestelde folderkast met draaideuren met de afmeting 100bx42dx195h wordt standaard gebruiksklaar en kosteloos afgeleverd door onze monteurs. U hoeft enkel de locatie aan te wijzen waar u de kasten geplaatst wilt hebben. Onze monteurs zorgen er vervolgens voor dat de folderkasten netjes op locatie worden afgeleverd. Hier wordt de kast ontdaan van het verpakkingsmateriaal. Dit wordt retour genomen en op een milieuvriendelijke manier in ons magazijn verwerkt. Na levering is de kast direct klaar voor gebruik en kunt u de kast gaan inrichten.

Levertijd

De Inofec folderkast van 100bx42dx195h met draaideuren wordt in slechts 10 werkdagen gebruiksklaar bij u afgeleverd. Met uitzondering van de kleuren antraciet en beige welke op bestelling leverbaar zijn. Via een paar simpele stappen plaatst u via de webwinkel van ArchiefKast.com eenvoudig uw bestelling. Hiervan ontvangt u van ons een digitale orderbevestiging. Twee werkdagen voor levering nemen wij contact met u op om de aflevering met u kort te sluiten.

26012 26010 26049 26011 N6904 729000

Aantal Laden / Vakken
Aantal Legborden 4
Binnenmaat
Brandvertragend Nee
Breedte 100 cm
Diepte 42 cm
Draagvermogen per Legbord
Gewicht 59,5 kg
Hoogte 195 cm
Inclusief Inrichting Ja
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Nee
Mogelijkheid Uittrekframe Nee
Mogelijkheid Uittreklade Nee
Productlijn N.v.t.
Topblad Nee
Uitgevoerd met Slot Ja