Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Hangmappenkast Basic dubbel 3 laden

Hangmappenkast Basic dubbel 3 laden

€539,00
(€652,19 Incl. btw)
op bestelling
De afmetingen van de Bisley hangmappenkast 3 laden Basic dubbel zijn 80bx62,2dx101,6h. Te bestellen in 5 kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Solide hangmappenkast Bisley

De dubbele hangmappenkasten 3 laden Basic van het merk Bisley zijn zeer solide kasten en tevens scherp geprijsd. De hangmappenkast is volledig gelast en voorzien van een krasbestendige structuurlak (met uitzondering van de kleur aluminium). De kast is voorzien van volledig uittrekbare laden die daardoor een optimale benutting garanderen. De laden zijn daarnaast uitgevoerd met kogelgelagerde geleiders, zodat de laden soepel blijven rollen. U kunt maar 1 lade tegelijk uittrekken. Hiermee voorkomt u dat de kast naar voren gaat kantelen wanneer u meer laden tegelijk uit zou willen trekken. Middels de centrale sluiting sluit u in één beweging de kast af. Doordat de kast af te sluiten is, maakt dit de kast ook zeer geschikt om vertrouwelijke dossiers in te bewaren. U kunt door middel van de stalen labelhouders de inhoud per lade aangeven. De afmetingen van de hangmappenkast Basic zijn 80bx62,2dx101,6h. Dit model is voorzien van 3 dubbele laden. Iedere lade biedt ruimte aan 2 rijen A4 hangmappen. De kast is te bestellen in de volgende 5 kleuren; zwart, aluminium, lichtgrijs, antraciet en wit. Uw dubbele hangmappenkast Basic bestelt u simpel en snel via de online webshop van ArchiefKast.com.

Levering gratis en gebruiksklaar

De hangmappenkast Basic dubbel met 3 laden in de afmeting 80bx62dx101,6h wordt altijd gebruiksklaar bij u geleverd. U hoeft enkel aan de bezorgers door te geven waar u de kast geplaatst wilt hebben en zij nemen verder de gehele levering voor u uit handen. Ook wordt hierbij het verpakkingsmateriaal retour genomen en op een milieuverantwoorde wijze door ons verwerkt.

Levertijd

ArchiefKast.com levert de dubbele hangmappenkast Basic binnen een aantal weken. Dit model kast maakt geen deel uit van het standaard programma en wordt enkel speciaal voor u op referentie bij onze leverancier besteld. Hierdoor bedraagt de levertijd wat langer. Wij nemen contact met u op zodra de kast in ons magazijn is gearriveerd om zo de leverdatum met u af te stemmen.

N5213 729020 N6749 729021 N8359

Aantal Laden / Vakken 3
Aantal Legborden
Binnenmaat
Brandvertragend Nee
Breedte 80 cm
Diepte 62,2 cm
Draagvermogen per Legbord
Gewicht 65 kg
Hoogte 101,6 cm
Inclusief Inrichting Ja
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Nee
Mogelijkheid Uittrekframe Nee
Mogelijkheid Uittreklade Nee
Productlijn N.v.t.
Topblad Nee
Uitgevoerd met Slot Ja