ArchiefKast.com heeft een breed assortiment kantoorkasten in haar webshop. Of u nu op zoek bent naar draaideurkasten, roldeurkasten, ladekasten, dossierkasten of brandwerende kasten, de webshop van ArchiefKast.com heeft dit allemaal. Wanneer u uw administratie wilt opbergen, dan kiest u voor draaideurkasten of roldeurkasten. Maar als u uw documentatie tentoon wilt stellen, dan hebben wij voor u folderkasten. Als u belangrijke documenten wilt opbergen die goed beschermd moeten zijn tegen brand- of inbraakschade, dan adviseren wij het gebruik van een brandwerende archiefkast of kastkluis aan. Alle kantoorkasten leveren en monteren wij gratis.

Kwaliteit kantoorkasten

In de webshop van ArchiefKast.com staan diverse kantoorkasten te koop. Alle kantoorkasten die ArchiefKast.com in haar online assortiment heeft, zijn van zeer goede kwaliteit. Dit komt, omdat de kantoorkasten veelal vervaardigd zijn uit zware stalen materialen. De meeste kantoorkasten hebben ook een speciale krasvaste epoxylaag. Deze laag beschermt de kasten tegen kleine krasjes of andere beschadigingen. Op heel veel kantoorkasten zit deze speciale epoxylak, bijvoorbeeld op de draaideurkasten, roldeurkasten en schuifdeurkasten. 

Bij ArchiefKast.com vindt u altijd geschikte stalen kantoorkasten voor uw kantoor. Ons assortiment bestaat uit honderden kasten voor kantoor. Voor iedere behoefte hebben wij dus een passende kantoorkast. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een voordelige kast, dan zijn de draaideurkasten zeer geschikt. Voor een iets modernere uitstraling zijn de roldeurkasten ideaal. Maar naast deze stalen kasten zijn er ook andere type kantoorkasten, bijvoorbeeld de postvakkenkasten en ladekasten. Kortom, ArchiefKast.com is de webshop als u op zoek bent naar een kast op uw kantoor.

Levering binnen 10 werkdagen en gebruiksklaar

ArchiefKast.com levert de kantoorkasten die behoren tot het standaard assortiment gratis binnen 10 werkdagen. Tevens staat er bij elke kantoorkast vermeld wat de levertijd is. Alle kasten worden bovendien geheel gebruiksklaar door onze monteurs afgeleverd in uw kantoorruimte. Dit houdt in dat de kantoorkasten naar de door u aangegeven locatie worden gebracht, of dit nu op de begane grond of op een etage is. Zodra de kantoorkasten op de juiste locatie staan, wordt het verpakkingsmateriaal verwijderd en gebruiksklaar opgeleverd. U kunt dus direct na levering aan de slag met het inrichten van uw kasten.

Kantoorkasten snel en voordelig online bestellen

Dé webshop om snel en voordelig online kantoorkasten te bestellen, is natuurlijk ArchiefKast.com. Het assortiment is zeer divers, dus er is altijd wel een passende kantoorkast te vinden om uw behoeftes in te vullen. Via een paar simpele stappen plaatst u de kasten in de winkelwagen. Wij zorgen vervolgens voor de juiste opvolging en gebruiksklare oplevering van de door u bestelde goedkope kantoorkasten. ArchiefKast.com is de online webwinkel voor al uw kantoorkasten, zoals brandkasten, folderkasten, postkasten en andere stalen kasten