Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Ladekast A4 met 15 laden 30bx40dx90h

Ladekast A4 met 15 laden 30bx40dx90h

€139,50
(€168,80 Incl. btw)
op bestelling
De voordelige A4 ladekast 15 laden van het merk Inofec heeft de afmeting 30bx40dx90h. Geschikt voor A4 formaat. Te bestellen in 3 kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Voordelig geprijsde A4 ladekast Inofec

De Inofec A4 ladekasten 15 laden zijn niet alleen zeer scherp geprijsd, de kasten zijn ook nog eens erg solide. De kasten worden gemaakt van een sterk metaalsoort en zijn afgewerkt met een poedercoating. De kast biedt met 15 laden zeer veel opbergruimte, u kunt er onder andere kleine kantoorartikelen zoals schrijfwaren, maar ook A4 formaat documenten in bewaren. De binnenmaat van de lade is 23bx37dx4,8h. Het is niet mogelijk om de laden af te sluiten daar de kasten niet met een slot zijn uitgevoerd. De laden zijn echter wel voorzien van etikethouders. Zo is het mogelijk om per lade de inhoud middels een etiket weer te geven. U kunt de Inofec A4 ladekast 15 laden in 3 kleuren kopen bij ArchiefKast.com, te weten; zwart, grijs, aluminium. Via de online webwinkel plaatst u binnen de enkele stappen de bestelling van uw A4 ladekasten.

Gratis levering en montage

De Inofec A4 ladekast met 15 laden wordt gratis door het bezorgteam van ArchiefKast.com gebruiksklaar bij u opgeleverd. Zij leveren de A4 ladekasten af op de plaats van bestemming en nemen bovendien al het afval retour, zodat u direct opgeruimd aan de slag kunt. Uw A4 ladekasten van het merk Inofec bestelt u eenvoudig via de online webshop.

Levertijd

Daar de Inofec A4 ladekasten 15 laden niet tot het standaard assortiment van ArchiefKast.com behoren, bedraagt de levertijd langer dan de gebruikelijke 10 werkdagen. Deze A4 ladekasten worden enkel bij onze leverancier in bestelling gezet wanneer u als klant de betreffende kasten besteld. Wanneer wij de ladekasten in ons magazijn hebben ontvangen, nemen wij contact met u op voor de afleverdatum.

25003 25012 25017

Aantal Laden / Vakken 15
Aantal Legborden
Binnenmaat
Brandvertragend Nee
Breedte 30 cm
Diepte 40 cm
Draagvermogen per Legbord
Gewicht 26 kg
Hoogte 90 cm
Inclusief Inrichting Ja
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Nee
Mogelijkheid Uittrekframe Nee
Mogelijkheid Uittreklade Nee
Productlijn N.v.t.
Topblad Nee
Uitgevoerd met Slot Nee