0800-02 33 485

Winkelwagen

0 items

Gratis verzendingAlle bestellingen worden gratis bij u bezorgd
5 jaar garantie5 jaar garantie op ons hele assortiment
GebruiksklaarGratis montage en installatie
Achteraf betalenBetaling binnen 14 dagen na factuurdatum

Ladekasten

Van hoog naar laag sorteren
 1. 1
 2. |
 3. 2
 4. |
 5. 3
 6. |
 7. 4
 8. |
 9. 5
 10. |
Van hoog naar laag sorteren
 1. 1
 2. |
 3. 2
 4. |
 5. 3
 6. |
 7. 4
 8. |
 9. 5
 10. |

Wij kunnen diverse ladekasten leveren van diverse papierformaten. Vaak wordt er gekozen voor de grootste ladekast, omdat de andere papierformaten ook in deze kast bewaard kunnen worden. Maar om uw papieren overzichtelijk te houden, kunt u het beste voor ieder papierformaat een aparte ladekast nemen. De stalen ladenkasten die in onze webshop staan, zijn geschikt voor A0, A1, A3 en A4 papier. Dit zijn de meest gebruikte papierformaten op bedrijven en scholen. Wij leveren ladekasten van het merk Inofec en Bisley. Alle ladekasten zijn gemaakt van zeer sterk staal om de inhoud van de kasten te beschermen. Bestel vandaag nog uw ladekast in de online webshop van ArchiefKast.com.

Stevige stalen ladekasten

De ladekasten zijn uitgevoerd in staal. Door deze stalen behuizing is uw ladekast zeer stevig. Er zijn verschillende soorten metalen ladekasten waaruit u kunt kiezen, namelijk meerladekasten, papierladekasten en tekeningladekasten. De kasten zijn al te bestellen vanaf 3 laden tot en met 18 laden. De ladekasten zijn voor verschillende papierformaten geschikt, namelijk A0, A1, A3 en A4. De ladekasten zijn bedoeld om papieren of documenten van die formaten in te bewaren. Deze ladekasten zijn daarom uitstekend te gebruiken om papier, folders of documenten in te bewaren. U kunt de ladekasten voorzien van stickers of etiketten, zodat u eenvoudig de benodigde documenten terug kunt vinden. Het is mogelijk om enkele van deze stalen ladekasten op slot te doen. 

Gebruiksklare oplevering van uw ladekasten

De ladekasten worden door ArchiefKast.com gebruiksklaar bij u op kantoor geleverd. Onze monteurs zorgen ervoor dat de kast kant-en-klaar komt te staan op de door u gekozen plaats. De A0 en A1 ladekasten worden standaard begane grond achter de 1e deur geleverd. Tegen een meerprijs worden deze kasten gebruiksklaar opgeleverd. Zodra onze monteurs de ladekasten hebben geïnstalleerd, kunt u direct gebruik maken van uw ladekast. Het verwijderde verpakkingsmateriaal nemen onze monteurs mee retour. Wilt u hangmappen bewaren in een ladekast, dan kiest u voor een dossierladekast.

Ladekasten snel en voordelig online kopen

Dé webshop om goedkope ladekasten te kopen is ArchiefKast.com. Naast het grote assortiment archiefkasten zijn er ook voldoende voordelige ladekasten. Via een aantal klikken heeft u de ladekast bij ArchiefKast.com besteld. Als u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u per email een orderbevestiging. Wij leveren niet alleen ladekasten, maar u kunt bij ons ook terecht als u op zoek bent naar een folderkast, magazijnkast, brandwerende kast of metalen kast. ArchiefKast.com zorgt er dan voor dat u de ladekast ontvangt binnen de afgesproken levertijd.