Breed assortiment metalen kasten

ArchiefKast.com heeft een zeer uitgebreid assortiment metalen kasten. Zo heeft ArchiefKast.com verschillende metalen draaideurkasten, metalen roldeurkasten, metalen brandkasten, metalen schuifdeurkasten, metalen dossierkasten en metalen hangmappenkasten in de online webshop. Uw administratie bewaart u in één van onze vele metalen kasten. Alle kasten zijn leverbaar in meerdere afmetingen en kleuren. Zo vindt u altijd een metalen kast die aan u wensen voldoet. En u hoeft zich ook geen zorgen te maken over de montage, want dat doen de monteurs van ArchiefKast.com.

RoldeurkastenDraaideurkastenSchuifdeurkastenMeerladekastenDossierkasten

Stevige en kwaliteit metalen kasten

Alle metalen kasten van ArchiefKast.com zijn van uitstekende kwaliteit. De metalen behuizing van de kasten zorgen ervoor dat de kasten zeer stevig zijn. De metalen behuizing van de kast is voorzien van een speciale lak, namelijk een epoxylak. Doordat deze epoxylak op de kasten zit, beschermt dit de kast tegen kleine krasjes. Veel metalen kasten zijn voorzien van een slot. Zo zijn uw documenten en ordners veilig opgeborgen in de kast. Bij de ijzeren kasten worden ook een of meerdere legborden geleverd. Zo kunt u ook direct uw kast gaan inrichten met ordners, ladeboxen, documenten en andere kantoorartikelen. 

Uw metalen kasten worden gebruiksklaar geleverd

Alle metalen meubelen worden door ArchiefKast.com gebruiksklaar geleverd. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat de kasten ongemonteerd worden geleverd. Onze monteurs monteren uw kast ter plaatse. Zo kunt u aangeven op welke locatie in uw kantoor u de metalen kast wilt plaatsen. Als de monteurs de kasten hebben gemonteerd en uw metalen kast op de juiste plaats hebben gezet, nemen zij ook al het verpakkingsmateriaal mee retour. Zo heeft u geen rommel meer op uw kantoor en kunt u direct gebruik maken van uw nieuwe metalen kast.

Snel en voordelig uw metalen kasten online kopen

Uw goedkope metalen kasten heeft u zeer snel in de online webshop van ArchiefKast.com besteld. Het assortiment voordelige metalen kasten is zeer divers en daarom is er altijd een passende kast voor u te vinden. In slechts enkele stappen heeft u al een nieuwe metalen kast besteld. U krijgt van ons een orderbevestiging per mail zodra u een order heeft geplaatst. ArchiefKast.com zorgt er dan voor dat u de metalen kast binnen de juiste levertermijn ontvangt. ArchiefKast.com is dé online webshop om al uw voordelige en nieuwe metalen kasten te kopen.