Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Metrix Roldeurkast 120bx47,5dx108h

Metrix Roldeurkast 120bx47,5dx108h

€535,00
(€647,35 Incl. btw)
op bestelling
De afmetingen van de Metrix jaloeziedeurkast van het merk Triumph zijn 120bx47,5dx108h. Uitgevoerd met 2 legborden. Te bestellen in diverse kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Sterke roldeurkast Metrix Triumph

De kwaliteit van de Metrix roldeurkast 120bx47,5dx108h van het merk Triumph komt onder meer tot uiting in de ombouw van de kast. Deze is namelijk volledig gelast wat zorgt voor maximale sterkte en stabiliteit. Om de kast te beschermen tegen kleine krasjes en deukjes, is deze gespoten met een krasvaste lak die ook nog eens milieuvriendelijk is. De deuren zijn vervaardigd uit kunststof en voorzien van een slot met 2-puntssluiting. Dit betekent dat de deuren op 2 punten sluiten. Aangezien de kast afgesloten kan worden voor onbevoegden, kunt u ook vertrouwelijke documenten in de kast bewaren. Deze liggen dan immers veilig opgeborgen. De afmetingen van de Metrix jaloeziedeurkast zijn 120bx47,5dx108h. Deze halfhoge kast is voorzien van 2 legborden welke te gebruiken zijn voor laterale A4 hangmappen en ordners. De laterale A4 hangmappen hangt u aan een richel aan de onderzijde van het legbord. U kunt in totaal 2 rijen ordners en 3 rijen hangmappen kwijt. Daarnaast blijft er nog wat ruimte over voor kleinere kantoorartikelen. Deze kast is leverbaar in verschillende kleuren. Via een paar eenvoudige stappen bestelt u online uw jaloeziedeurkasten Metrix op de webshop van ArchiefKast.com.

Levering gebruiksklaar

ArchiefKast.com biedt als standaard service een gratis gebruiksklare levering. Dat geldt ook voor de Metrix jaloeziedeurkast 120bx47,5dx108h van het merk Triumph. Het bezorgteam levert de jaloeziedeurkasten op de door u aangegeven locatie af. Hier wordt al het karton en plastic van de kast verwijderd en vervolgens worden de legborden in de kast gehangen. De verpakking wordt retour genomen en op een milieuverantwoorde wijze verwerkt. Uw kast is na levering direct klaar voor gebruik.

Levertijd

De Metrix jaloeziedeurkast 120bx47,5dx108h wordt binnen een aantal weken gebruiksklaar bij u opgeleverd. De reden van deze langere levertijd komt door het gegeven dat deze kast niet tot het standaard programma van ArchiefKast.com behoort en zodoende niet direct uit voorraad leverbaar is. Dit model wordt enkel op referentie voor u besteld. Zodra de kast bij ons is gearriveerd, nemen wij contact met u op voor de exacte leverdatum.

P3474 729033 729032 P1872 729031

Aantal Laden / Vakken N.v.t.
Topblad Nee
Productlijn N.v.t.
Mogelijkheid Uittreklade Nee
Mogelijkheid Uittrekframe Nee
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Nee
Inclusief Inrichting Ja
Hoogte 108 cm
Gewicht 50 kg
Draagvermogen per Legbord
Diepte 47,5 cm
Breedte 120 cm
Brandvertragend Nee
Binnenmaat
Aantal Legborden 2
Uitgevoerd met Slot Ja