Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Metrix Roldeurkast 120bx47,5dx198h

Metrix Roldeurkast 120bx47,5dx198h

€619,50
(€749,60 Incl. btw)
op bestelling
De Metrix roldeurkast van het merk Triumph heeft een afmeting van 120bx47,5dx198h. Voorzien van 4 legborden. Te bestellen in diverse kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Solide roldeurkast Metrix Triumph

De Metrix roldeurkast 120bx47,5dx198h van het merk Triumph is een zeer solide kast. De volledig gelaste ombouw vormt de basis voor maximale sterkte en stabiliteit. De ombouw is gespoten in een krasbestendige en milieuvriendelijke lak. De kast is uitgevoerd met gladde kunststof jaloeziedeuren welke eenvoudig af te sluiten zijn middels het bijgeleverde slot dat voorzien is van een 2-punt sluitmechanisme. Dit wil zeggen dat de deuren op 2 punten sluiten. Doordat de kast is af te sluiten, kunt u er ook vertrouwelijke documenten in bewaren. Deze liggen immers veilig achter slot opgeborgen en zijn zodoende niet toegankelijk voor onbevoegden. De jaloeziedeurkast Metrix heeft een afmeting van 120bx47,5dx198h en is standaard uitgevoerd met 4 legborden. U kunt deze legborden gebruiken voor zowel ordners als laterale A4 hangmappen. De ordners plaatst u uiteraard op de legborden, terwijl u de laterale hangmappen onder het legbord hangt. De kast biedt ruimte aan maximaal 5 rijen ordners en 6 rijen hangmappen. U kunt deze kast in verschillende kleuren bestellen. Uw jaloeziedeurkasten Metrix bestelt u eenvoudig via de online webwinkel van ArchiefKast.com.

Gebruiksklare levering

Een bijkomend voordeel om uw Metrix jaloeziedeurkasten van het merk Triumph bij ArchiefKast.com te bestellen, naast de goede prijs-kwaliteitverhouding, is natuurlijk de gratis gebruiksklare levering. Dit betekent dat de kast na levering direct klaar is voor gebruik. U hoeft dus niet zelf met de kast(en) te gaan sjouwen, maar onze bezorgers zetten de kast netjes op de gewenste locatie alwaar het verpakkingsmateriaal wordt verwijderd. Tevens worden de legborden op de juiste hoogte in de kast gehangen. De bezorgers nemen alle verpakking ook mee retour, zodat u opgeruimd aan de slag kunt met de verdere inrichting van de kast.

Levertijd

De levertijd van de Metrix jaloeziedeurkast van het merk Triumph bedraagt enkele weken. Dit model kast behoort tot het snelleverprogramma van de leverancier en kan zodoende vrij snel geleverd worden. Zodra wij uw bestelling via de webshop hebben ontvangen, wordt deze digitaal aan u bevestigd. Vervolgens nemen wij contact met u op wanneer de kast is uit te leveren.

P0345 729035 729034 P2991 P2300

Aantal Laden / Vakken N.v.t.
Topblad Nee
Productlijn N.v.t.
Mogelijkheid Uittreklade Nee
Mogelijkheid Uittrekframe Nee
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Nee
Inclusief Inrichting Ja
Hoogte 198 cm
Gewicht 66 kg
Draagvermogen per Legbord
Diepte 47,5 cm
Breedte 120 cm
Brandvertragend Nee
Binnenmaat
Aantal Legborden 4
Uitgevoerd met Slot Ja