Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Opzetkast Roldeurkast Standaard 120bx46dx40h

Opzetkast Roldeurkast Standaard 120bx46dx40h

€149,50
(€180,90 Incl. btw)
op bestelling
De afmetingen van de opzetkast voor de roldeurkast Standaard zijn 120bx46dx45h. Te bestellen in 6 kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Voordelige opzetkast roldeurkast Standaard Inofec

De stalen opzetkast 120bx46dx45h is speciaal ontwikkeld om bovenop de roldeurkast Standaard te plaatsen. Wanneer u optimaal gebruik wilt maken van de hoogte van uw ruimte en deze is ook daadwerkelijk hoog genoeg, dan biedt deze kast uitkomst en creëert u extra opbergruimte. De kast is geschikt voor 1 rij ordners. De deuren zijn uitgevoerd met een magneetstrip waardoor de deuren naadloos op elkaar aansluiten. De kast is vervaardigd uit sterk metaal en voorzien van een krasvaste epoxylak. Hierdoor is de kast beschermd tegen kleine krasjes en deukjes. Het is mogelijk om de kast af te sluiten middels het kwaliteitsslot van Cyberlock. Dit slot wordt standaard geleverd met 2 sleutels. De opzetkast Standaard heeft een afmeting van 120bx46dx45h. Deze kast is leverbaar in vele kleurencombinaties. Er zijn 6 kleuren waaruit u kunt kiezen: zwart, wit, grijs, aluminium, beige en antraciet. Uw opzetkasten Standaard bestelt u eenvoudig via de webshop van ArchiefKast.com.

Aflevering gebruiksklaar

De Standaard opzetkast wordt altijd gratis gebruiksklaar opgeleverd door het bezorgteam van ArchiefKast.com. De bezorgers zorgen ervoor dat de opzetkast netjes op de roldeurkast geplaatst wordt. U hoeft deze kast dus niet zelf te tillen. Onze bezorgers beschikken ook over de vereiste kennis om verantwoordelijk te tillen. Wanneer de kast op de juiste plek staat, is deze direct klaar voor gebruik. Alle verpakking zoals karton en plastic wordt retour genomen, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt wordt.

Levertijd

ArchiefKast.com kan de opzetkast Standaard met de afmeting 120bx46dx45h op bestelling leveren. Dat betekent dat de kast niet binnen de gebruikelijk 10 werkdagen geleverd wordt. Dit komt omdat dit model opzetkast niet behoort tot het standaard programma en daardoor niet direct uit voorraad geleverd kan worden. De kast wordt speciaal voor u op referentie besteld. Zodra wij de kast ontvangen hebben, wordt de levering ingepland en geven wij u de leverdatum door.

N5994 N6945 P0622 P2325 729003 729002

Aantal Laden / Vakken
Aantal Legborden 0
Binnenmaat
Brandvertragend Nee
Breedte 120 cm
Diepte 46 cm
Draagvermogen per Legbord
Gewicht 30 kg
Hoogte 45 cm
Inclusief Inrichting Nee
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Nee
Mogelijkheid Uittrekframe Nee
Mogelijkheid Uittreklade Nee
Productlijn Standaard
Topblad Nee
Uitgevoerd met Slot Ja