Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Opzetkast Roldeurkast Trend 120bx43dx49h

Opzetkast Roldeurkast Trend 120bx43dx49h

€275,00
(€332,75 Incl. btw)
op bestelling
De opzetkast voor de roldeurkast Trend heeft een afmeting van 120bx43dx49h. Leverbaar in 3 kleuren.
Archiefkast nu direct online kopen.
 • Gratis verzending
  Alle bestelling worden gratis bij u bezorgd
 • 5 jaar garantie
  5 jaar garantie op ons hele assortiment
 • Gebruiksklare levering
  Gratis montage en installatie
 • Achteraf betalen
  Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum
Beschrijving

Voordelige stalen opzetkast roldeurkast Trend Inofec

Indien u de ruimte in uw kantoor of archief optimaal wilt benutten en de ruimte is hoog genoeg, dan kunt u met de opzetkast Trend extra opbergcapaciteit creëren. De opzetkast wordt namelijk bovenop een roldeurkast geplaatst. De ombouw van de opzetkast Trend is volledig gelast en afgewerkt met een krasbestendige structuurlak (met uitzondering van de kleur aluminium). De kunststof roldeuren voorzien van stalen eindlamellen verdwijnen volledig in de kast. De deuren zijn eveneens uitgevoerd met een magneetstrip welke zorgt voor een naadloze sluiting. De kast is af te sluiten met een slot, uitgerust 2 sleutels. De volgende interieurs zijn bij te bestellen bij de opzetkast; (uittrekbaar) legbord, uittrekframe en –lade. De afmetingen van de opzetkast Trend zijn 120bx43dx49h. U kunt deze opzetkast bestellen in de kleuren zwart, aluminium en wit. Uw opzetkasten Trend koopt u simpel en snel via de online webwinkel van ArchiefKast.com.

Levering gratis en gebruiksklaar

De levering van de opzetkast Trend 120bx43dx49h van het merk Inofec is geheel gratis en bovendien ook nog gebruiksklaar. De bezorgers zorgen er eerst voor dat alle verpakking netjes wordt verwijderd. Vervolgens plaatsen de bezorgers de opzetkast bovenop de roldeurkast Trend. Het bestelde interieur wordt in de kast gehangen. De bezorgers van ArchiefKast.com nemen het plastic en karton mee retour, zodat dit in ons magazijn gescheiden en milieuvriendelijk verwerkt kan worden.

Levertijd

De levertijd van de opzetkast Trend 120bx43dx49h van het merk Inofec bedraagt slechts 10 werkdagen. Via een aantal eenvoudige stappen plaatst u online uw bestelling op ArchiefKast.com. Deze wordt zo spoedig mogelijk door ons bevestigd. U heeft dan de mogelijkheid om uw bestelling nog even te controleren. Vervolgens wordt de leverdatum bepaald. U ontvangt hier 2 werkdagen voor levering bericht over.

22335 22347 22334

Aantal Laden / Vakken
Aantal Legborden 0
Binnenmaat
Brandvertragend Nee
Breedte 120 cm
Diepte 43 cm
Draagvermogen per Legbord 50-80 kg
Gewicht 26,34 kg
Hoogte 49 cm
Inclusief Inrichting Nee
Mogelijkheid Uittrekbaar Legbord Ja
Mogelijkheid Uittrekframe Ja
Mogelijkheid Uittreklade Ja
Productlijn Trend
Topblad Optioneel
Uitgevoerd met Slot Ja